• Geri dön

  • 685 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 250 İşletme görüntülenme


Gazeteci Emrah Kolukısa’nın hazırlayıp sunduğu, arkeologlar, sanatçılar, tarihçiler, gezgin ve yazarların konuk olduğu İş Sanat'ın podcast serisi “Kahverengi Yol Panoları”, dinleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

İş Sanat’ın 2020 yılında Türkiye’nin kültürel zenginliğinin izini sürmek için başlattığı “Kahverengi Yol Panoları” başlıklı podcast serisi, tatil rotalarınızı oluştururken, bilinmeyen konular ve detaylarıyla yolculuklarınıza eşlik edecek.

Ahmet Ümit, Sunay Akın, Dilan Bozyel, Nilay Örnek, Nihat Sırdar gibi popüler isimlerin yanı sıra ülkemizin önde gelen antik kentlerinin kazı başkanlarının, arkeoloji, sanat tarihi ve müzecilik alanında uzmanlaşmış pek çok akademisyenin ve kültür sanatın farklı alanlarındaki isimlerin konuk olarak katıldığı Kahverengi Yol Panoları ile kültürel mirasımızın uzmanlarca ele alındığı kıymetli bir kültür arşiv oluşturuyor. Bugüne kadar yayınlanan 97 bölüme Spotify, YouTube, Apple Podcast, Google Podcast, YouTube, Anchor platformları üzerinden ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL