• Geri dön

  • 343 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 250 İşletme görüntülenme


Hikayeden Adamlar ilk buluşmalarını Pazarama ile gerçekleştirdi!

E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi platformu Pazarama, Nişantaşı’nda bulunan İş Mekan içerisindeki Pazarama mağazasında her ay farklı konseptlerdeki etkinlikleri ile katılımcılarla buluşuyor. Şubat ayında ise “Sevgililer Günü” konsepti ile konuk olarak podcast ve sosyal medya yayınları aracılığıyla büyük bir kitleye ulaşan Hikayeden Adamlar’ın davet edildiği etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Yenilikçi alışveriş platformu Pazarama, yeni nesil mağazacılık deneyimi sunduğu İş Mekan içerisinde yer alan Pazarama mağazasında her ay farklı konseptlerde etkinlikler gerçekleştiriyor. Türkiye İş Bankası’nın dijitalde dokunduğu müşterileriyle fiziksel ortamda da temas edip farklı bir deneyim yaşatmak üzere 2023 yılında yeni nesil deneyim alanı olarak dizayn ettiği İş Mekan’da gerçekleştirilen etkinlikte, Hikayeden Adamlar katılımcılar ile buluştu.

Şubat ayı özelinde konsepti “Sevgililer Günü” olarak belirlenen ve Hikayeden Adamlar’ın da kitleleri ile ilk fiziksel buluşması olma özelliğini taşıyan etkinlikte, ilişkilere dair tecrübeler, anılar, çıkarttıkları dersler ve paylaşmak istedikleri deneyimler katılımcılar ile interaktif olarak paylaşılarak keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği, her ay farklı konseptlerde gerçekleştirilen ve birbirinden farklı konukların davet edildiği etkinliklerde, Pazarama’nın o güne özel olarak sunduğu kampanyalar da alışveriş severler ile paylaşılarak avantajlı alışveriş fırsatları sunuluyor.

Konuyla ilgili olarak, Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tuna Canatar “Mevcut durumda Kartal ve Nişantaşı İş Mekan’da olmak üzere 2 adet Pazarama fiziksel mağazamız bulunuyor. Online alışverişe ek olarak fiziksel mağazalarımız, alışverişçilerle Pazarama arasındaki bağı kuvvetlendirmemizi sağlayan en önemli deneyim merkezimiz. Sevgililer gününe özel yaptığımız bu etkinlikle Hikayeden Adamlar’ı ilk kez fiziksel olarak sevenleriyle de buluşturmuş olduk.” dedi.

Etkinlikler hakkındaki duyuruları Pazarama’nın sosyal medya hesaplarından takip edebiliyor, online alışverişin yanı sıra, hayatın her anında kullanılabilecek finansal hizmetler ve servisler sunan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulamasından ya da Pazarama.com’dan ulaşılabiliyor. SanaBanaPazarama AlışverişinSüperi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL