• Geri dön

  • 766 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 250 İşletme görüntülenme


E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi platformu Pazarama, geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirdiği “Alışveriş Ekimi” kampanyasını bu sene daha da büyüttü. 15 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında, elektronikten kozmetiğe, modadan teknolojiye kadar binlerce üründe süper avantajlar müşterileri bekliyor.

Türkiye İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki ilerleyişine hızla devam ediyor. Süper Çekiliş’ten Pazarama Cüzdan’a kadar onlarca avantajı alışveriş severlere sunan Pazarama, 1-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen “Alışveriş Ekimi” kampanyası ile müşterilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için birçok ayrıcalık sunuyor.

Kupon kampanyaları, ilk alışverişe özel fırsatlar, 2 al 1 öde kampanyaları, Süper Saatler’de indirimler, 5 gün boyunca her gün 3 üründe 5 TL’ye alışveriş fırsatı, Maximum Kart ile yapılan alışverişlerde PazaramaPuan kazanma, taksit imkânı gibi birçok kampanyayı bünyesinde barındıran “Alışveriş Ekimi” Pazarama’da müşterileri bekliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Ünver ile “Alışverişin Süperi” relansmanını gerçekleştiren Pazarama’ da Kargo bedava kampanyası ile tüm ekim ayı boyunca tüm ürünlerde alt limitsiz olarak kargo ücreti alınmıyor.

Online alışverişin yanı sıra, cüzdan, market alışverişi, otel-uçak rezervasyonu, araç kiralama gibi hayatın her anında kullanılabilecek servisler sunan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulamasından ya da Pazarama.com’dan ulaşabilirsiniz.

SanaBanaPazarama AlışverişinSüperi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL