• Geri dön

  • 562 Görüntülenme

  • 199 Haber

  • 250 İşletme görüntülenme


E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi platformu Pazarama, avantajlı kampanyalarını müşterilerine sunmaya devam ediyor. 31 Ekim’e kadar sürecek “Ekimin Süperi” kampanyası kapsamında, elektronikten kozmetiğe, modadan ev & yaşama kadar binlerce üründe en süper indirimler müşterileri bekliyor.

Türkiye İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki ilerleyişini tüm hızıyla sürdürüyor. Süper Çekiliş’ten Pazarama Cüzdan’a kadar onlarca avantajı alışveriş severlere sunan Pazarama, 16-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek “Ekimin Süperi” kampanyası ile müşterilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için birçok ayrıcalık sunuyor.

3 al 2 öde kampanyaları, Süper Saatler’de indirimler, Pazarama uygulamasından yapılacak ilk alışverişe özel fırsatlar, kupon kampanyaları, Maximum Kart ile yapılan 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 500 TL indirim kazanma fırsatı, taksit imkânı gibi birçok kampanyayı bünyesinde barındıran “Ekimin Süperi” Pazarama’da alışveriş severleri bekliyor.

Gökhan Ünver’in rol aldığı “Alışverişin Süperi” reklam kampanyasını Eylül ayında duyuran Pazarama’da, süper indirimler müşterilerle buluşurken, tüm fırsatlara ek olarak “Kargo bedava” kampanyası ile Ekim ayı boyunca kargo ücreti alınmıyor. Online alışverişin yanı sıra, cüzdan, otel-uçak rezervasyonu, araç kiralama gibi hayatın her anında kullanılabilecek servisler sunan Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulamasından ya da Pazarama.com’dan ulaşabilirsiniz.

SanaBanaPazarama AlışverişinSüperi EkiminSüperi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL