• Geri dön

  • 272 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 4.691 İşletme görüntülenme


Huawei'nin uzun süredir beklenen yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2’nin 46 mm versiyonu, klasik ve spor seçenekleriyle Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11.com’da 1499TL’den satışa sunuldu. Gelişmiş özellikleriyle, bir saatten çok daha fazlasını sunan ürün, hayatınıza profesyonel bir dokunuş yapmaya hazır.

Huawei’in yeni akıllı saati Watch GT 2’nin 46 mm’lik versiyonu, klasik ve spor seçenekleriyle Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11.com’da satışa sunuldu. Özel tasarımı, geliştirilmiş pil ömrü, spor modu ve günlük sağlık takibi özellikleriyle Huawei Watch GT 2; birçok farklı ihtiyaca, güçlü donanımı ve iddialı özellikleriyle yanıt veriyor.

Klasik ve spor seçenekleri ile iki modeli olan Huawei Watch GT 2’ ye; cep telefonundan akıllı saate, bilgisayardan televizyona kadar tüm teknoloji ürünlerini avantajlı fiyatlar, fırsat kuponları ve ayrıcalıklarla satışa sunan n11.com’dan ulaşmanız mümkün.

İddialı pil ömrü, kesintisiz deneyim
Huawei’nin yeni akıllı saati Huawei Watch GT 2; markanın özel olarak geliştirdiği giyilebilir çip Kirin A1, çift çipli tasarım ve akıllı güç tasarrufu teknolojisi ile daha gelişmiş bir formda kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Yüksek performans ve verimli güç tüketiminin birleştiği ürün, kullanıcılara daha uzun pil ömrü ile kesintisiz bir deneyim vaat ediyor.

Minimalist yaklaşım, sınırsız görünüm
Geliştirilmiş pil gücü ile ön plana çıkan Huawei Watch GT 2 46 mm, tasarımıyla da dikkat çekiyor. Ürün, üç boyutlu cam tasarımı ve çerçevesiz ekranıyla sadece teknoloji değil şıklık da vaat ediyor.

Profesyonel bir dokunuş
Huawei, Watch GT 2 ürünüyle tüketicilerin kendi sağlıklarını daha iyi yönetmelerine yardımcı oluyor. Kalp atış takibi yapan Huawei Watch GT 2, bu özelliğinin yanı sıra uyku izlemesi de sunuyor. Her gün atılan adım sayısını, yakılan kaloriyi ve ayağa kalkma sayısının kaydını tutan Huawei Watch GT 2, birçok spor modunu destekleyerek kullanıcıların yaşam tarzlarını geliştirmelerine yardımcı oluyor. Klasik ve spor olmak üzere n11.com’da satışa sunulan Huawei Watch GT 2, günlük yaşamanıza profesyonel dokunuşlar yaparak verimli bir yaşam sürmenizi sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL