• Geri dön

  • 235 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 4.691 İşletme görüntülenme


Rekabetin yeni oyuncusu Samsung Galaxy M51

Şarjı gün boyu bitmeyen telefon n11.com'da ön siparişe açıldı

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok performans beklediği özellikler arasında ilk sırayı alan "pil performansı" yeni Samsung Galaxy M51 ile seviye atlıyor. 7.000 mAh pil kapasitesi ve 25W hızlı şarj desteğiyle pil sorununu tarihe karıştıran Samsung Galaxy M serisinin yeni üyesi M51, gün boyu kesintisiz mobil deneyim yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Orta segment akıllı telefon kategorisindeki rekabeti farklı bir boyuta taşıyan Samsung’un yeni üyesi, 3.799 TL’lik fiyatıyla n11.com'da ön siparişe açıldı.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, gençlerin gözdesi haline gelen M serisinin yeni üyesiyle yeni bir rekora imza atmaya hazırlanıyor. Galaxy M11, Galaxy M21, Galaxy M31 modelleriyle milyonlarca akıllı telefon tutkununa yeni bir deneyim sunan Samsung, M serisinin yeni ve en iddialı üyesi M51’i n11.com'da ön siparişe açtı.

Yüksek performansı zarif bir tasarım ve uygun fiyatla buluşturan teknoloji devi, yeni modeli Galaxy M51’de kullandığı 6.7 inçlik Super AMOLED sonsuz-O ekranı ile, kullanıcıların dijital dünyada tüm detaylara hakim olmasını sağlayacak. 7.000 mAh pil kapasitesi ile segmentinin en iddialı ürünü olmayı başaran M51, 25W hızlı şarj desteği de sunuyor.

Modern tasarımı ve Siyah ve Beyaz renk seçeneğiyle dikkatleri üzerinde toplayan M51, fotoğraf tutkunlarını da mutlu edecek özellikleriyle ön planda. Sonsuz-O ekranda 32 megapiksel selfie kamerası bulunan ürün, arka bölümde yer alan dörtlü kamerasıyla (64MP çözünürlüğünde f/1.8 aralıklı ana kamera, 12MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera 5MP çözünürlüğünde derinlik kamerası ve 5MP çözünürlüğünde makro kamera her anı kusursuz ölümsüzleştirecek.

Gücünü 8 çekirdekli Snapdragon 730 işlemciden ve 8 GB RAM’den alan M51, grafik ağırlıklı oyunlarda ve canlı yayınlarda da kullanıcısına iyi bir performans vaat ediyor. 128 GB dahili hafızası ve 512 GB’a kadar harici depolama kapasitesine sahip olan M51, 3.799 TL fiyat etiketiyle n11.com'da ön siparişe açıldı. Kampanya kapsamında 24 Eylül tarihine kadar ön sipariş veren teknoloji tutkunları, Galaxy Buds Kablosuz Kulaklığa ücretsiz sahip olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL