• Geri dön

  • 227 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 4.691 İşletme görüntülenme


Oyun daha yeni başlıyor

Uzun Pil Ömürlü Oyuncu Mouse’u Rival 3 Wireless n11.com’da

Oyun tutkunlarının son yıllardaki gözde markaları arasında yer alan SteelSeries, uzun pil ömrüyle öne çıkan kablosuz oyuncu mouse'u Dual Wireless Rival 3 Wireless’ı satışa sundu. Kullanıcısına 400 saatin üzerinde kullanım imkanı tanıyan ürün, n11.com'da 549,99 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

Oyun ve e-spor çevre birimlerinde lider şirketler arasında yer alan SteelSeries, Dual Wireless özelliği olan yeni oyuncu mouse'u Rival 3 Wireless, n11.com'da satışa sundu. TrueMove Air optik oyun sensörüne sahip ilk oyuncu mouse'u olan Rival 3, enerji verimliliğinde yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Sahip olduğu sensör ile 400 saatin üzerinde kesintisiz pil ömrü sunan Rival 3 Wireless ile oyun tutkunları artık pillerini şarj etme veya değiştirme endişesi olmadan oyunlarının keyfini çıkaracak.

Quantum 2.0 kablosuz teknolojisiyle ön plana çıkan ürün, 2.4GHz kablosuz USB bağlantısı ile oyuncuların oyun sırasında 1000Hz yoklama oranında atam olarak yararlanmasına olanak tanıyor ve ultra düşük gecikmeli 1 ms yanıt süresi sağlayarak üst düzey kablosuz performans sunuyor.

Otomatik kanal optimizasyonu ile mouse ve alıcı hem yüksek hem de düşük frekans kullanarak veri aktarıyor. Bu sayede cep telefonlarından veya etraftan frekans paraziti engelleniyor, oyun keyfi bölünmüyor. Kullanıcısına her oyunda mutlak hassasiyet vadeden Rival 3 Wireless, 60M tıklama ile derecelendirilmiş hiper dayanıklı polimerden üretilen mekanik tıklama anahtarı ile uzun kullanım ömrü sağlıyor. Ergonomik tasarımıyla oyun tutkunlarının en gözde ekipmanları arasında yer alan Rival'in yeni nesil üyesi, n11.com'da 549,99 TL fiyat etiketiyle oyun tutkunlarını bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL