• Geri dön

  • 371 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 4.692 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformu n11.com, KOBİ'lere ve işletmelere e-ticaretin avantajlarını anlatarak yerel markaları büyütecek e-ticaret eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. n11.com, Türkiye çapında düzenlediği iş ortaklıkları eğitimleri dizisinin yenisini İstanbul’da 165 iş ortağının katılımıyla gerçekleştirdi.

E-ticaret platformu n11.com, e-ticaretin önemini ve sahip olduğu açık pazar iş modelinin sunduğu fırsatları anlatmak üzere Türkiye genelinde düzenlediği e-ticaret eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. n11.com’un iş ortaklarına e-ticaret eğitimi ve satışlarını artırmanın yollarını anlatmak üzere gerçekleştirdiği eğitim serisi kapsamında; Türkiye'nin dört bir yanından iş ortaklarıyla bir araya geldiği organizasyonlarının yenisi, İstanbul’da gerçekleştirdi.

KOBİ’ler n11.com’la dijitalleşecek
KOBİ’lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarken sektörün gelişimine katkı sağlayacak ve tüketicinin e-ticaret eğitimini güçlendirecek çalışmalar yapan n11.com’un İstanbul’da düzenlediği organizasyon 165 iş ortağının katılımıyla gerçekleşti. Elite World Asia Otel'de düzenlenen eğitimde n11.com iş ortaklarını e-ticaretin dünyadaki ve Türkiye’deki gelişimi, e-ticaret eğitimi, platform kullanımı, satışı artırma yolları, sipariş süreç yönetimi, mevzuatlar, reklam uygulamaları, tüketici hakları, kişisel verileri koruma kanunu, reklam kullanımı ve kargo süreçleri gibi başlıklar hakkında bilgilendirdi. Eğitimin e-fatura ve e-arşiv bölümünde, n11.com ve Digital Planet iş birliğiyle geliştirilen elektronik fatura sistemi “n11faturam.com”un KOBİ'lere sunduğu avantajlar paylaşıldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL