• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 17 Haber

  • 312 İşletme görüntülenme


Doğanın Vazgeçilmez Arı Ürünü Vitamin ve Mineral Deposu Polen ile Beslenmenize Destek Olun.

Bitkilerin üreme hücreleri olan “polen”, dünyadaki “Tek Tam Gıda” olarak tanımlanıyor. Arılar tarafından yavru beslenmesinde ve arı sütü salgılayan genç işçi arıların beslenmesinde yüksek miktarda kullanılan polen, insanların günlük beslenmesine katkıda bulunuyor. Bileşimindeki lifler, vitaminler, mineraller, aminoasitler, fenolik ve flavonoid maddelerle değerli bir besin maddesi olan BEE’O Polen, yüksek lifli ve proteinli içeriğiyle almanız gereken günlük vitamin ve mineral desteğini sağlıyor.

Polenin içeriğinde B1, B2, B3, B5, B6, E, C vitaminleri, folik asit, biotin, potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alıyor. Bu sayede polen, günlük vitamin ve mineral ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Yetişkinlerin günde 2-4 tatlı kaşığı, çocukların ise 1-2 tatlı kaşığı doğrudan ya da sevdikleri ılık/soğuk gıdaların içerisine ilave ederek tüketmesi tavsiye ediliyor.

BEE'O Polen 100 gramında 2 mg vitamin B2 (Riboflavin) içerir. Günde 2-4 tatlı kaşığı tükettiğinizde, bu miktar günlük B2 vitamini ihtiyacınızın yaklaşık %50’sini karşılamaya yardımcı olur. Vitamin B2 (Riboflavin); normal enerji oluşum metabolizmasına, mukozanın, kırmızı kan hücrelerinin, cildin, görme yetisinin, demirin metabolizmasının korunmasına, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

BEE'O Polen 100 gramında 13 mg Demir (Fe) içerir. Günlük 2-4 tatlı kaşığı tükettiğinizde, bu miktar günlük demir ihtiyacınızın yaklaşık %40’ını karşılamaya yardımcı olur. Demir (Fe); normal enerji oluşum metabolizmasına, kırmızı kan hücrelerinin ve hemoglobininoluşumuna, vücutta oksijen taşınımına, bağışıklık sisteminin fonksiyonuna, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına, çocukların bilişsel gelişimine katkıda bulunur. BEE'O Polen 100 gramında 3,5 mg Çinko içerir. Günlük 2-4 tatlı kaşığı polen tükettiğinizde, bu miktar günlük çinko ihtiyacınızın yaklaşık %15’ini karşılamaya yardımcı olur. Çinko (Zn); normal makro besin öğeleri metabolizmasına, A vitamininin metabolizmasına, protein sentezine, kemiklerin korunmasına, saçın korunmasına, tırnakların korunmasına, cildin korunmasına, görme yetisinin korunmasına, bağışıklık sisteminin fonksiyonuna katkı sağlar.

Spor öncesi ve sonrası da polen…
Bileşiminde yaklaşık %20 oranında protein bulunan BEE’O Polen, bu özelliğinden dolayı özellikle sporculara spor öncesi ve sonrası öğünlerinde kullanılması için de öneriliyor.

BEE’O Polen Sözleşmeli Arıcılık yöntemiyle kovandan sofraya tüm süreçleri takip ve kontrol altında üretiliyor.
BEE’O, Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği “Sözleşmeli Arıcılık” modeliyle arı ürünleri üretimi gerçekleştiriyor. Bu model ile kontrollü koşullarda, kovandan sofraya izlenebilir üretim sağlanıyor. BEE’O, Uzman ekibinde yer alan ziraat mühendisleri ve arıcılık uzmanları kontrolünde, ülkemizin farklı bölgelerinde yer alan arıcılarla birebir çalışıyor, eğitim ve malzeme desteği veriyor. Şu anda Türkiye genelinde 2500 sözleşmeli arıcısı ve 350.000 arı kovanı ile çalışmalarına devam ediyor. BEE’O uyguladığı Sözleşmeli Model ile her bir arıcının ürettiği ürünleri kesin olarak hangi rakamdan alacağının taahhüdünü de vererek bu şekilde “Adil Ticaret” sağlıyor. Sözleşmeli arıcılardan toplanan polen, İstanbul Teknik Üniversitesi ARI Teknokent Laboratuvarlarında test edilerek kalitesi ve gıda güvenliğine uygunluğu doğrulanıyor. Yurtiçinde BEE’O markası ile www.beeo.com.tr de, 3M, 5M Migros, Joker, Rossmann, Macro Center, Tchibo mağazalarında ve yurtdışında da BEE&YOU markası ile www.beeandyou.com üzerinden, ayrıca perakende ve eczane kanallarında 13 farklı ülkede satışa sunuluyor.

Ayrıca, BEE’O yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında, sattığı her ürünün 1 TL’sini arıcılara daha modern ekipmanlarla üretim yapmalarını sağlamak ve arıcılığın sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak için bir fonda topluyor. Fonda biriken bu para, arıcıların bal sağım makinesi, modern arı kovanı, bal dinlendirme kazanı vb. ekipmanlarının yenilenmesi amacıyla arıcılara geri döndürülüyor. Böylece, ülkemizde arıcılığın gelişimi ve sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor.

www.beeo.com.tr
Instagram: beeoariurunleri
Facebook: BEEO Arı Ürünleri

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL