• Geri dön

  • 579 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 383 İşletme görüntülenme


Kastamonu Entegre, geliştirdiği inovatif ürünlerle katma değerli ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Başta kapı paneli olmak üzere pek çok mobilya ve dekorasyon ürününde kullanılabilen DOORFR paneller, 30 dakikaya varan yanma dayanımı ile güvenlik ve doğallığı bir arada sunuyor.

Ağaç bazlı panel sektörünün yarım asırlık global lideri Kastamonu Entegre, yeni teknolojiler ve son trendlerden ilham alan ürünleriyle sağlıklı, güvenli ve estetik yaşam alanlarına katkıda bulunmayı sürdürüyor. Ahşabın doğallığını ve sıcaklığını iç mekânlara taşıyarak doğadan hayata köprü olan marka, dekor çeşitliliğiyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden ürünler sunuyor.

Özel tutkal formülasyonu ile yonga levhada yanmaya dayanımı bir üst seviyeye taşıyan Kastamonu Entegre, DOORFR panel ürünü ile çok çeşitli iç mekân tasarımlarına imkân tanıyor. Başta kapı paneli olmak üzere pek çok mobilya ve dekorasyon ürününde kullanılabilen 35 mm kalınlığa sahip özel ölçülü bu panel, 30 dakikaya varan yanma dayanımı ile iç mekân güvenliğine önemli katkıda bulunuyor.

Teknik Özellikler:

TS EN 13501-1+A1
Yangına Tepki Sınıflandırması (TS EN 13823): B s1 d0

TS EN 13501-1+A2
Yangına Dayanım Sınıflandırması (TS EN 1634-1): EI30

Panel ölçüsü: 35 x 930 x 2100 mm

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL