• Geri dön

  • 909 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 384 İşletme görüntülenme


Kastamonu Entegre, 
Türkiye’nin İnovasyon Ligi Şampiyonları Arasında

Ağaç bazlı panel sektörünün yarım asırlık öncü şirketi Kastamonu Entegre, Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası”nın ödül programı İnovaLİG’de “İnovasyon Stratejisi” kategorisinde ikinciliğe layık görüldü. Resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği etkinlikte ödülü, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle’den aldı.

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2012 yılından bu yana düzenlenen “Türkiye İnovasyon Haftası”, 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Türkiye'de inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan ve inovasyon ekosisteminin en büyük buluşması olan “Türkiye İnovasyon Haftası”nın resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. 2018 yılı inovasyon şampiyonlarının ödüllendirildiği Türkiye'nin İlk İnovasyon Geliştirme Programı “İnovaLİG” ödül töreninde Kastamonu Entegre, “İnovasyon Stratejisi” kategorisinde farklı sektörlerdeki birçok firmayı geride bırakarak ikincilik elde etti.

“İnovasyon, hem stratejik önceliğimiz hem de kurum kültürümüzün ayrılmaz bir parçası”

İnovasyonun, kurum kültürlerinin ayrılmaz bir parçası ve stratejik öncelikleri olduğunu vurgulayan Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye’nin İnovasyon Liderleri’nin belirlendiği İnovaLİG’de, 1216 şirket arasından ikinci seçilmenin büyük gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketlerin inovasyon vizyonu, stratejileri, bu stratejilerin yaygınlaşması, inovatif projelerin ticarileşmesine göre yapılan üç aşamalı detaylı değerlendirmenin ardından birçok firmayı geride bırakarak, sektörümüzde bu ödüle değer görülen tek firma olduk. Kendine global hedefler belirleyen Kastamonu Entegre için tüm sektörlerin başvurduğu bu kapsamlı yarışma programında, 50. yılımıza denk gelen bu ödülün anlamı büyük. Sürekli gelişim ilkesi doğrultusunda, inovasyonu tüm iş süreçlerimize entegre ederek; yeni ürün, ürün ve süreç geliştirme, verimlilik artırma, etkin kaynak kullanımı ve çevre teknolojileri alanlarında projeler yürütmeye devam edeceğiz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL