• Geri dön

  • 552 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 384 İşletme görüntülenme


Kastamonu Entegre, En Yeni Ürünlerini
Furniture İstanbul 2018 Fuarı’na Taşıdı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörünün ihtiyaç duyduğu kaliteli ve estetik ürünleri ile öne çıkan Kastamonu Entegre, 06 - 11 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen Furniture İstanbul 2018 Fuarı’nda en yeni ürünlerini sergiledi. Glossmax Pro ve Mattplus, sezonun yeni trendi olarak fuarda öne çıktı. 

Kastamonu Entegre, 06 - 11 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen mobilya sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Furniture İstanbul 2018 Fuarı’nda, en yeni ürünleri Glossmax Pro ve Mattplus’ı beğeniye sundu. Türkiye mobilya sektörünü temsil eden önemli firmaları aynı çatıda buluşturan fuar, CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşti. Fuarda, Kastamonu Entegre’nin modern mekanların vazgeçilmez unsurları arasında yer alan ekstra parlak ve ekstra mat ürünleri Glossmax Pro ve Mattplus, çarpıcı görünümleri ile dikkat çekti. Mutfak dolabı, banyo dolabı, yatak odası, ray dolap, genç odası, ofis mobilyaları, tüm dekorasyon alanları ve tüm modüler ürünler için kullanıma uygun ürünler, Kastamonu Entegre'nin yenilikçi, kaliteli, kullanıcı dostu ve konforlu yaşam alanları oluşturan ürün grubunda yer aldı.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde gerçekleştirilen Furniture İstanbul 2018 Fuarı’nda dünyaca ünlü mimar ve tasarımcılarla bir araya gelerek, ürünlerini tanıttıklarını ifade eden Kastamonu Entegre CEO’su Haluk Yıldız, “Sadece ülkemiz değil dünya mobilya sektörüne, dekor, ebat, yüzey deseni ve ürün çeşidiyle en üst seviyede destek veriyor, tüm paydaşlarımızın beklentilerini en üst düzeyde karşılayan, kaliteli, yenilikçi, güvenilir ve çevre dostu ürünler geliştiriyoruz. Bu tür fuarları, sektör profesyonelleri ile bir araya gelmemiz açısından son derece önemsiyoruz. Farklı disiplinleri bir araya getirerek önemli bir platform oluşturan Furniture İstanbul 2018 Fuarı’na bu başarılı organizasyon için teşekkür ederiz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL