• Geri dön

  • 101 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 384 İşletme görüntülenme


Kastamonu Entegre’den 2024 yılı modası mat dekor paneller

Sade, şık ve dayanıklı: Kastamonu Entegre’nin yeni mat panel serisi Evosoft ile tanışın

Türkiye’de panel ürünlerinde en zengin dekor gamını sunan Kastamonu Entegre, çift taraflı kullanım özelliğine sahip Evosoft panel serisini tüketicilerin beğenisine sundu. Yeni panel serisi Evosoft, mat görünümü, ipeksi dokunuşu ve 17 renk seçeneğiyle mekânlara sade bir şıklık katıyor.

Ahşap bazlı panel sektöründe Türkiye’nin lider, Avrupa’nın üçüncü, dünyanın beşinci büyük üreticisi konumundaki Kastamonu Entegre, salon, yatak odası, yemek odası, banyo, ofis gibi pek çok alanda uzun yıllar kullanılabilecek yeni mat panel serisi Evosoft’u kullanıcıların beğenisine sundu. İlk kez 2023 Intermob Fuarı’nda tanıtılan panel serisi parmak izi bırakmayan, çizilmeye ve solmaya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor.

Özgün, modern ve estetik yaşam alanları yaratmaya olanak sağlayan Evosoft, mat ve ipeksi görünüşüyle mekânlara dinginlik katıyor. Çift kullanım özelliğine sahip paneller, E1 normlarına göre üretilmiş, yüksek basınca karşı dirençli taşıyıcı levhalardan oluşuyor.

Evosoft panel serisi; Antik Krem, Bazalt Gri, Ametist, Elmas, Grafit, İpek Beyaz, Topaz, Mood Gri, Uzay Gri, Derin Mavi, Yeşim, Orkide Beyaz, Retro Pembe, Turmalin, İndigo, Milkshake, Espresso olmak üzere 17 renk seçeneğiyle farklı tarzlara ve ihtiyaçlara yanıt veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL