• Geri dön

  • 576 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 603 İşletme görüntülenme


Nefes aldıran hijyen sloganıyla Bingo Oxyjen, ‘’En derin nefesimsin, annem benim’’ diyerek 9 Mayıs Anneler Günü’nü, dijitale özel hazırladığı sıcacık bir filmle kutluyor. Annelerin güncesine odaklanılan filmde, anne ve çocuğun birbirlerine bir ömür nefes olduğu duygusal anlar gözler önüne seriliyor.

İlk nefes, uykusuz geceler, eğlenceli anlar, ortak kurulan hayaller, zor zamanlar, olmak üzere doğumdan itibaren anne ve çocukların geçirdiği unutulmaz anlar, ‘’En derin nefesimsin’’ mesajıyla izleyenleri hislendirmeye yetiyor. Anne ve çocuk arasındaki o güçlü bağı her karede vurgulayan film; annelerin, anne adaylarının, büyükannelerin ve çocukların hislerine tercüman oluyor. Anne sevgisi ve fedakarlığının işlendiği iletişim, anneleri hem duygusallaştırıyor, hem de yüzünlerinde kocaman bir gülümseme bırakıyor.

Anneler günü iletişimi, Bingo’nun sosyal medya hesaplarında bir yarışma ile de taçlandırılıyor. Annelerine özel mesajlarını paylaşanlar, yarışma sonunda 1 yıllık toz deterjan ihtiyacını karşılayacak Bingo Oxyjen Anne Kız Paketi ile ödüllendiriliyor.

Instagram link: https://www.instagram.com/p/COfcCeNlQ-l/

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=k-gcKU47fs0

bingoturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL