• Geri dön

  • 612 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 603 İşletme görüntülenme


Genç kızların en yakın arkadaşı olan Molped, regl döneminin hafif geçen günleri için tasarladığı Kanatsız Ped ile kadınlara hareket özgürlüğü vadediyor. Ultra segmentinde ilk kez kanatsız olarak üretilen Molped Kanatsız Ped, yeni bir alternatif olarak regl döneminde ekstra rahatlık sağlıyor.

Regl dönemi süresince özellikle sıcak günlerde kanatlardan kaynaklı tahriş, pişik gibi sorunlar yaşayanlara alternatif bir çözüm ve ekstra konfor sağlayan Molped Kanatsız Ped, günlük hayatı hareketli yaşayan, regl dönemini ise hafif ve orta şiddette geçiren kadınlar için ideal bir seçenek oluyor. Kanatsız formu ve fresh kokusuyla Molped Kanatsız Ped’in normal ve uzun olarak iki farklı boy seçeneği bulunuyor.

Molped Kanatsız Ped’in ambalajını tüketiciler seçti!

Kanatsız Ped’in paket ambalajı, Molped’in Instagram hesabında gerçekleştirilen ve 270 bin kişinin katıldığı ankette oy kullananlar tarafından seçildi ve paketlerde en çok beğenilen tasarım kullanıldı. Daha hafif ve özgür hissetmeyi, özgürce hareket etmeyi vurgulayan renkli tasarım raflarda yerini aldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL