• Geri dön

  • 173 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 603 İşletme görüntülenme


Bebeklerin sağlıklı gelişimlerini destekleyen Molfix, Türkiye’de prematüre ve sağlıksız doğan bebeklerin hayata tutunması ve güvenle bağlanması için başlattığı” “Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı” kapsamında şimdi de mucize üçüz bebeklere destek oluyor. Neredeyse milyonda bir görülen, doğal yollarla oluşan erkek tek yumurta üçüzleri 33. haftada gerçekleşen doğumla 11.12.2023 tarihinde prematüre olarak dünyaya geldi. Bugüne kadar hastanelere küvöz, solunum cihazı gibi hayati ekipman desteği sağlayan, ebeveynlere rehber psikologlar eşliğinde eğitimler düzenleyen ve sağlık görevlilerine seminerler veren Molfix, 5 yıldır sürdürdüğü program kapsamında 165 bin anne ve bebeğin hayatına dokundu; şimdi ise mucize üçüzlerin ve annelerinin yanında.

Prematüre ve sağlıksız bebek sahibi ailelerin yanında olmak ve güvenli bağlanma hakkında daha geniş kitlelerde bilinirlik sağlamak amacıyla yola çıkan program kapsamında üçüzlerin annesine doğum öncesi psikolojik desteğin yanı sıra doğumdan sonra da Hayat Bağım Programı’nın uzman akademisyen kadrosu tarafından güvenli bağlanma, evde bakım ve çocuk gelişimi hakkında eğitimler verilmeye devam edilecek.

Konuyla ilgili görüş veren Hayat Bebek Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Hayal Dilara Dinç; “Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı’nı başlattığımızda hedefimiz anne ve bebeklerin güvenli bağlanmasına katkı sağlamaktı. 5 yıla dönüp baktığımızda hayallerimizin ötesinde birçok hayata dokunduğumuzu görüyoruz. Şimdi de Hayat Bağım ile bir mucizeye daha tanık oluyoruz. Milyonda bir ihtimalle dünyaya gelmiş bebeklerimiz ve ailesine destek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Annemizin ve üçüzlerimizin doğum öncesinden başlayıp büyümelerine uzanan süreçte Hayat Bağım ile hep yanlarında olmayı arzu ediyoruz” dedi.

Mucize üçüzlerin annesi Kübra Yamak da konu ile ilgili şunları söyledi: “Kontrol sırasında doktorumuz tek yumurta üçüzlerimizin olacağını söyleyince hem endişelendik, hem de heyecanlandık. Çok riskli bir gebelikle 33. haftaya kadar gelmeyi başardık ve üçüzlerimiz prematüre olmalarına rağmen sağlıkla dünyaya geldi. Doğum öncesi süreçte Molfix’in Hayat Bağım Güvenli Bağlanma Programı ile tanıştık ve desteklerini hep yanı başımızda hissettik. Bundan sonraki süreçte de program kapsamında bize destek olacaklar. Bu programın bir parçası olmaktan ailecek mutluluk duyuyor, kendilerine çok teşekkür ediyoruz.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL