• Geri dön

  • 425 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 603 İşletme görüntülenme


Her yaştan kadın için en yakın arkadaş olma vizyonuyla hareket eden Molped’in, AçıkBeyin iş birliğinde, kadınların hedeflerini, hayallerini ve kendilerini keşfederek geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak amacıyla hayata geçirdiği Kız Sözü Akademi programı, Masters of Events by ACE of M.I.C.E. ödül töreninde “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorisinde jüri özel ödülüne layık görüldü.

Dream Project tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Ödül Organizasyonu, 9 Nisan Pazar günü gerçekleşti ve 23 ayrı kategoride ödüller sahiplerini buldu. Törende Kız Sözü Akademi programı da “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorisinde jüri özel ödülüne layık görüldü.

Program kapsamında Türkiye genelinde 250 kadın, Prof. Dr. Sinan Canan yönetimindeki AçıkBeyin’in alanında uzman eğitmenleri rehberliğinde; İnsanın Fabrika Ayarları, Bilimsel Düşünce, İletişim ve İfade Eğitimi, Kişisel Markalaşma, İş Hayatında Kadın, Bir Beynin İnşası, Yeni Dünyanın Cesur İnsanı gibi kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak farklı konu başlıklarından oluşan 12 haftalık eğitim programını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almıştı.

Kız Sözü Akademi, yeni dönemiyle yine yüzlerce kadına kendi güçlerinin farkında olmaları için rehberlik etmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL