• Geri dön

  • 794 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 598 İşletme görüntülenme


Herkesin kaliteli ve yenilikçi ürünlere erişim hakkı olduğuna inanan bir yaklaşımla çalışmalarını yürüten Hayat Kimya, dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından olan Stevie Ödüllerinde, 2018 Sürdürülebilirlik Raporu ile ‘Best E-Book’ ve ‘Best Annual Report - Privately-Owned Companies’ kategorileri olmak üzere iki bronz ödüle layık görüldü.

Bingo, Molfix, Molped, Papia, Familia gibi bilinen markalarıyla, temizlik ve kişisel hijyen ürünleri üreten bir şirket olarak attığı tüm adımları, nesiller boyu fayda sağlayacak anlamlı kazanımlara dönüştürmek için çalışan Hayat Kimya, 2018 Sürdürülebilirlik Raporu ile dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından biri olan Stevie Ödülleri’nden 2 ödülle döndü.

Bu yıl 15’inci kez farklı kategorilerde düzenlenen ve yaklaşık 700 başvurunun değerlendirildiği 2020 Stevie Ödülleri’nde, 6 ana kategori ve farklı alt kategorilerde yarışan şirketlerin alanlarında en başarılıları ödüllendirildi. Hayat Kimya, ‘Best E-Book’ ve ‘Best Annual Report - Privately-Owned Companies’ kategorilerinde birçok uluslararası büyük şirketi geride bırakarak bronz ödüle layık görüldü.

Hayat Sürdürülebilirlik Raporu’nda, Hayat’ın ürün yaşam döngüsünün her aşamasında, hammadde seçiminden, üretimde kullandığı su ve enerji verimliliğine kadar geniş bir çerçevede tüm sürdürülebilirlik çalışmaları yer alıyor.

Link: https://www.hayat.com.tr/tr/Surdurulebilirlik/Surdurulebilirlik

Bir bakışta Hayat;

- Türkiye’nin en az, Avrupa’nın 3. en düşük su kullanan temizlik kağıdı üreticisi
- Dünya normlarından 4 kat daha az oranda su kullanarak temizlik kağıdı üretimi 
- Desanilasyon yatırımı ile yeraltı suyu kullanımında yıllık %50 tasarruf
- % 88’e varan enerji verimliliği ile ‘‘Türkiye Kojenerasyon ve Temiz Enerji Teknolojileri Derneği’’ tarafından “sektörünün en iyi uygulaması’’

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL