• Geri dön

  • 447 Görüntülenme

  • 58 Haber

  • 603 İşletme görüntülenme


Tüm kadınların en yakın arkadaşı olma vizyonuyla hareket eden Molped, A.L.F.A. Awards’ta ödüle layık görüldü. En iyi müşteri deneyimini tasarlayan markaların ‘Customer Brand’ olarak ödüllendirildiği organizasyonda Molped, Kişisel Bakım Markası kategorisinde yılın "Customer Brand"i seçildi.

Marketing Türkiye ve AKADEMETRE Research and Strategic Planning iş birliğiyle yapılan A.L.F.A. Awards Ödül Töreni, 26 Ekim’de Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da gerçekleşti. Molped Global Pazarlama Direktörü Gülhan Cantürk, deneyim tasarımı alanında Türkiye’de yapılan en önemli ödül törenlerinden birinde ‘Customer Brand’ seçilmeleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Molped olarak, 20 yılı aşkın süredir kendimizi hep kadınların en yakın arkadaşı olarak konumlandırdık. Her zaman neşeli, dost canlısı, cesur, özgüvenli bir marka olduk. Tüketicilerimiz de bunu görerek bizi tercih etmekten asla vazgeçmedi. Bu ödül, tüketicilerin değerlendirmesi ve beğenisi sonucu verildiği için ayrı bir önem taşıyor. Onların beğenisini kazanıp bu ödülü almış olmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Molped olarak tüm kadınların yol arkadaşı olmaya devam edeceğiz.”

Türkiye temsili 12 ilde 1.200 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan araştırmada “Müşterilerin arzu boyutu”, “Markayı deneyimleme istekleri”, “İletişim boyutu”, “İlişki boyutu” ile “Markanın tüketici nezdinde bilinirliği” gibi parametreler ölçümleniyor. 2015 yılından bu yana ise en iyi müşteri deneyimini yaratan markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards'ta halk jürisi tarafından 58 kategoride deneyimi en iyi yaşatan markalar 'Customer Brand' seçiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL