• Geri dön

  • 1.050 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 18 İşletme görüntülenme


Yemek yapmayı yaşamsal bir döngüden çıkarıp eğlenme, sohbet etme ve mutlulukları paylaşma alanı olarak karşımıza çıkaran Bodrum Mutfak Mobilya, Hazer mutfak modeli ile yeni şeflerin yetişmesine olanak tanıyor. Alternatif pişirme seçenekleri sunan ve çoklu yemek yapmaya uygun pişirme cihazları, yüksek çekim gücüne ve bitki yetiştirme kitine sahip davlumbazı, en önemlisi geniş tezgâh kullanımı ile Bodrum Mutfak Mobilya’nın Hazer mutfak modeli, içinizdeki şefe alan açıyor, yaratıcılığını perçinliyor. Yemek pişirmekten öte içinizdeki şefe ilham veren Bodrum Mutfak Mobilya’nın Hazer mutfak modeli, yemek hazırlarken kullanacağınız tüm malzemeleri elinizin altında bulundurabileceğiniz geniş adası ve yıkama bölümüne erişim kolaylığı ile mutfakta koşturmayla geçen yorucu anlara son veriyor.

Bazı mutfaklar şefler içindir bazı mutfaklar ise şefler yetiştirir. İçinizdeki şefe alan açan, yaratıcılığını perçinleyen, kullanımda sunduğu depolama seçenekleri ile pratiklik kazandıran bir mutfak sizi yemek pişirmekten öteye içinizdeki şefi keşfetmek için ilham verir.

Bodrum Mutfak Mobilya’nın şeflere yaraşır mutfak modeli Hazer mutfak, geniş kullanımlı pişirme cihazları ve tezgah alanı ile tasarlandı. Gurme dokunuşlarla tamamlanan Bodrum Mutfak Mobilya’nın Hazer mutfak modeli, kullanım detayları ve uzun ömrü ile yaşam alanınızın odak noktası oluyor.

Zaman ile yarışan tatları hazırlamak için her şeyi elinizin altında bulunduran Bodrum Mutfak Mobilya’nın Hazer mutfak modeli, geniş adası ve yıkama bölümüne erişimin 180 derece ile konumlanmış olması mutfakta koşturmayla geçen yorucu anlara son veriyor. Servise hazır tabakları, ikramları sunum alanına taşıyacağınız ve hatta sunum aracı olarak kullanabileceğiniz servisliği ile tamamlanan Hazer mutfak modeli, kullanılan renk tonları ile de zamanı yakalıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL