• Geri dön

  • 1.026 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 17 İşletme görüntülenme


Mutfakta hayat akışına yer açmak kadar cazibesini artırmak için kullanılan çözümler, aynı zamanda konfor alanınızı da genişletiyorsa size fayda sağlar. Göz alıcı parlaklığı ile mutfaklara ışıltı ve asillik kazandıran Bodrum Mutfak Mobilya’nın Neo Silver modeli, bu anlayışla tasarlanan mutfak tasarımına muazzam bir örnek. Görünümüyle tarzını ortaya koyan, stor görünümlü özel tasarım alüminyum kapakları ile Bodrum Mutfak Mobilya’nın Neo Silver modeli, sadeliği şıklıkla sunuyor. Muazzam görselliğin yanı sıra, ayarlanabilir raflı sürgülü kiler ünitesi ve açık mutfaklar için tasarlanan çift taraflı hareketli boy dolap ünitesi ile eşya yerleştirme sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Cesur renk tercihi ile kendine hayran bıraktıran Bodrum Mutfak Mobilya’nın Neo Silver modeli, yaratıcı dokunuşlarıyla lüksün ayrıcalığını mutfaklarda yaşatmaya devam ediyor.

Minimal mutfaklara yaratıcı çözümler sunarak maksimum kullanım vadeden Bodrum Mutfak Mobilya, doğru organize edilmiş tasarımlarıyla yaşam alanlarına işlevsellik kazandırıyor. Gümüş ve siyahın asilliğini Neo Silver modeli ile mutfaklara yansıtan Bodrum Mutfak Mobilya, küçük alana sahip mutfakları ferah ve modern görünüme kavuşturuyor.

Stor görünümlü özel tasarım alüminyum kapaklar sayesinde mutfaklarda sadelik ile şıklığı birleştiren Bodrum Mutfak Mobilya’nın Neo Silver modeli, göz alıcı ışıltısıyla dikkat çekiyor. Mutfak seçimlerinde asil ve zarif tasarımları tercih eden kullanıcılar Bodrum Mutfak Mobilya’nın Neo Silver modelinde kendi stillerini yansıtma fırsatı yakalıyor. Elegan ve şık mutfak tasarımı Neo Silver modeli, aynı zamanda geniş saklama alanları ile mutfakları ideal bir yaşam alanına dönüştürüyor. Bodrum Mutfak Mobilya’nın Neo Silver modelinde bulunan ayarlanabilir raflı sürgülü kiler ünitesi, açık mutfaklar için çift taraflı hareketli boy dolap ünitesi ile küçük alanlara sahip olmak avantaja dönüşüyor. Tasarıma uyum sağlayan mat dokulu anti bakteriyel tezgâh ve aydınlatmalı cam raflar ile çekici bir görünüm elde ediliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL