• Geri dön

  • 376 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 19 İşletme görüntülenme


Farkı görmeyi ve göstermeyi önemseyen bir marka olarak, müşterilerinin sadece mutfaklarını değil bakış açılarını da değiştirmeyi seven ve beklenen hizmet anlayışının dışına çıkarak yeni alışkanlıklar kazandıran Bodrum Mutfak Mobilya, misafirlerini açık havada ağırlamak isteyenlere Kameriye Mutfak modelini tasarladı. Işığı yansıtan, az, öz ve iz temalarını beyazın tüm gücüyle sergileyen Kameriye Mutfak modeli; bahçeler, verandalar ya da havuz başı için muhteşem bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Mutfağınızı istediğiniz alana taşıyan, mevsim fark etmeksizin eşsiz anılara ev sahipliği yapan Bodrum Mutfak Mobilya’nın Kameriye modeli, yaz aylarının da vazgeçilmez açık hava etkinliklerini daha keyifli ve konforlu hale getiriyor.

Misafir ağırlamaları, tadım günleri ve workshoplara eşlik eden Bodrum Mutfak Mobilya’nın Kameriye Mutfak modeli, hayata kısa bir mola vermek isteyenlere özel olarak tasarlandı.

Birbirinden farklı renk ve desenleri mutfak modellerinde buluşturan Bodrum Mutfak Mobilya, geniş ürün yelpazesiyle beklentileri karşılamaya devam ediyor. Havalar ısınınca bahçelere taşınan sohbetlere ve buluşmalara eşlik eden Kameriye Mutfak, yaşam alanınıza en uygun ve kullanışlı şekilde özel olarak dizayn ediliyor. Açık tonların hâkim olduğu Kameriye Mutfak modelinde, bulunduğunuz alan daha aydınlık ve ferah bir görünüm kazanıyor. Hareketli açık raf sistemi ve tezgâh ünitesiyle kullanım kolaylığı sağlayan Kameriye Mutfak, yaşam ve paylaşım alanınıza konforu getiriyor. Konuyla ilgili basın bültenimizi görselleriyle iletiyoruz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL