• Geri dön

  • 1.036 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 17 İşletme görüntülenme


Yorucu ve stresle dolu bir günün ardından kendini mutfakta bulanlar, Bodrum Mutfak Mobilya’nın kolaylık sağlayan mutfak kurgusu içinde daha da yorulmadan doyuma ulaşıyor. Bodrum Mutfak Mobilya’nın Cashmere mutfak modeli kimsenin belini bükmeden mutfak işlerini yapmanın keyfini yaşatıyor. Bel hizasında konumlanan bulaşık makinası, hareketli ada ünitesi ve rahat ulaşılabilir dolaplar ile minimum çaba yerini maksimum performansa bırakıyor. Fonksiyonelliğin ve pratikliğin ön planda tutulduğu Bodrum Mutfak Mobilya’nın Cashmere modelinde alışılmışın dışında düzen sağlayan tasarımlarıyla yorucu bir günün izleri siliniyor.

Her ne kadar yemek yapmak zevkli olsa da yoğun tempolu bir günün ardından mutfakta vakit geçirme fikri, her zaman kulağa hoş gelmeyebilir. Mutfakta beden yormayan ergonomik ve estetik tasarımlarıyla kurtarıcı olan Bodrum Mutfak Mobilya, mutfakta geçirilen vakti verimli hale getiriyor.

Mutfakta akılcı ve fonksiyonel ürünler sunan Bodrum Mutfak Mobilya Cashmere mutfak modeli ile hem zamandan hem de mekândan tasarruf sağlıyor. Mutfakta alışılmış düzeni bozan Bodrum Mutfak Mobilya, Cashmere modelinde yer alan bel hizasındaki bulaşık makinası, gizli tekerlek sistemi ile fonksiyonellik sunan ada ünitesi ve rahat ulaşılabilir dolaplar ile mutfakta bedenin daha fazla yorulmasını engelliyor. Mutfakta yer kadar zaman da kazandıran Bodrum Mutfak Mobilya’nın Cashmere modeli ile pratiklik ön planda tutulurken sadeliğin sunduğu şıklığı mutfağınıza taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL