• Geri dön

  • 426 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 19 İşletme görüntülenme


Bodrum’un ilk hazır mutfak üretimini yapan Bodrum Mutfak Mobilya, aydınlatma armatürleri konusunda uzmanlaşmış deneyimi olan Tepta Aydınlatma ile güçlerini birleştirerek özel bir iş birliği gerçekleştirdi. 8 Temmuz Cumartesi günü Bodrum Mutfak mobilya showroomunda gerçekleştirilen özel bir lansman ile iş ve cemiyet dünyasının önemli isimleri ağırlandı. Müzik sanatçısı Serkan Çağrı, ünlü sunucu Mesut Yar, Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri- eşi Fatoş Güneri, TEPTA Genel Müdürü Robi Ebeoğlu, TEPTA Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Danacıoğlu’nun katıldığı etkinliğe aynı zamanda sektör profesyonelleri eşlik etti.

Kişiye özel tasarım ve ürünleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Bodrum Mutfak Mobilya, müşterilerine kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunmak adına yeni bir iş birliğine imza attı.

Bodrum Mutfak Mobilya'nın merkezinde yer alan showroomunda gerçekleştirilen özel davete katılan davetliler, mutfak modellerini ve aydınlatma tasarımlarını inceleyerek yenilikçi modelleri keşfetme fırsatı buldu.

Lansman etkinliği, eğlenceli bir kokteyl ile devam etti. Davetliler, mutfak tasarımları ve aydınlatma armatürlerinin son trendlerini deneyimlerken birbirleriyle sohbet etme ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı. Ünlü isimlerin katılımıyla renklenen etkinlik, iş dünyası ve cemiyet dünyasının buluştuğu unutulmaz bir geceye dönüştü.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL