• Geri dön

  • 453 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 19 İşletme görüntülenme


BODRUM MUTFAK MOBİLYA İLE TEPTA GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

Bodrum Mutfak Mobilya ve Tepta Aydınlatma'dan Dev İş Birliği

Bodrum’un ilk hazır mutfak üretimini yapan Bodrum Mutfak Mobilya, sektöre öncülük edecek bir iş birliğine imza atmaya hazırlanıyor. Aydınlatma armatürleri konusunda uzmanlaşmış deneyimi olan Tepta Aydınlatma ile güçlerini birleştiren Bodrum Mutfak Mobilya, 8 Temmuz Cumartesi günü showroomunda gerçekleştirileceği bir lansman ile iş birliğinin detaylarını paylaşacak.

Kişiye özel tasarım ve ürünleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Bodrum Mutfak Mobilya, müşterilerine kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunmak adına kolları sıvadı.

TEPTA ile gerçekleştirilecek iş birliğine yönelik açıklama yapan Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “Tepta Aydınlatma ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, Bodrum Mutfak Mobilya olarak kullanıcılarımıza daha da kapsamlı ve özelleştirilebilir mutfak deneyimleri sunma hedefimizin bir parçasıdır. Bodrum Mutfak Mobilya'nın yenilikçi ve kaliteli üretim anlayışı, Tepta Aydınlatma'nın uzmanlığı ve yenilikçi aydınlatma çözümleriyle birleştiğinde, müşterilere eşsiz bir deneyim sunacak bir ürün yelpazesi ortaya çıkacak. Birlikte, mutfaklarda estetiği, işlevselliği, dünya markalarına tek bir çatı altında ulaşabilmenin hazzını ve aydınlatmanın büyüsünü bir araya getireceğiz. Çünkü biliyoruz ki mutfaklarınızda geçirdiğiniz zamanı en özel şekilde değerlendirmeniz önemlidir. Aynı zamanda bu iş birliğinin, sektöre öncülük ederek mutfak dekorasyonunda yeni bir dönem başlatacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Üstün kalite ve özgün tasarım çizgisi sunan aydınlatmalarını ihtiyaç duyulan her noktada kullanıcıları ile buluşturmayı amaçladıklarını belirten TEPTA Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Danacıoğlu ise, temsil ettikleri global markaların büyük bir çoğunluğuna ait ürünlerden oluşturdukları geniş bir seçkiyi Bodrum Mutfak Mobilya’nın ayrıcalıklı mobilya tasarımları ile bir araya getirmiş olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Bodrum Mutfak Mobilya'nın merkezinde yer alan showroomunda gerçekleştirilecek lansman sektör profesyonelleri, tasarımcılar, müşteriler ve basın mensuplarının katılımına açık olacak. Etkinlikte, iş birliği hakkında detaylı bilgilerin yanı sıra, özenle hazırlanmış mutfak tasarımları ve aydınlatma armatürleri sergilenecek.

Yapılan iş birliği kapsamında Bodrum Mutfak Mobilya, TEPTA’nın temsil ettiği Aqua Creations, Bover, Brand van Egmond, Catellani&Smith, Cini&Nils, Diesel Living with Lodes, Forestier, iGuzzini, Karman, Linea Light Group, Lodes, Martinelli Luce, Roger Pradier ve Slamp markalarının seçkin ürünlere ev sahipliği yapacak.

Bodrum Mutfak Mobilya TEPTA’nın geniş ürün yelpazesini sadece kullanıcılarla buluşturmakla kalmayacak, aynı zamanda bu iş birliği sayesinde Bodrum Mutfak Mobilya ile TEPTA’nın projeli tasarımlara özel üretim hizmetini Bodrum’dan Ege Bölgesi’ne daha yakın bir konuma taşınacak. Böylelikle, Bodrum Mutfak Mobilya ve TEPTA müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak, Ege Bölgesi'nde mimari tasarım ve özel üretim hizmetlerinde öncü bir konuma gelecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL