• Geri dön

  • 382 Görüntülenme

  • 135 Haber

  • 19 İşletme görüntülenme


Mutfakta Yaz Rüzgârını Hissetmek İçin Dekorasyon Önerileri

Mutfağınızı canlandırmak için mükemmel bir fırsat olan yaz mevsimi, tazeliği ve enerjisini yaşam alanınızın her köşesine yayıyor. Mutfağınızın tarzı ne olursa olsun yaz esintilerini taşımak için önemli tüyolar paylaşan Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, doğanın renk paletini yaşam alanınıza uygulamanın veya yazın bohem şıklığını doğal ürünlerle sağlamanın mümkün olduğunu belirtiyor.

Zaman genişliyor, sıcaklıklar yükseliyor ve doğa canlı renklere bürünüyor. Boğucu sıcaklarda rahat bir nefes almak için hayalinizdeki mutfakta keyifli dokunuşlar yaparak gününüzü geçirebilirsiniz..

Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, mutfak dekorasyonunda yaz temalarını kullanmanın, yazın doğallığını, enerjisini ve canlılığını hissetmenin keyifli yollarından biri olduğunu söylüyor. Güneri, "Yaz mevsiminin ferahlığı, canlılığı ve tazeliğiyle donatılmış bir mutfak, sıcak havalarda bile içinizi serinletecek ve tatil havasına sokacaktır. Renkli aksesuarlar, doğal ışık, deniz teması ve doğal malzemelerle mutfakta yazın tadını çıkarabilirsiniz. Küçük dokunuşlar yaparak yazı sadece dışarıda değil, yaşam alanlarınızda da hissedebilirsiniz" diyor.

Güneri, diğer başlıklarla ilgili bilgileri şu şekilde sıraladı:

Açık ve canlı renkler kullanın: Yaz aylarında ferah bir ortam yaratmak için açık renkleri tercih edebilirsiniz. Beyaz ve açık tonlarda mutfak dolapları ve tezgâhlar kullanarak geniş ve ferah bir hissiyat elde edebilirsiniz. Aynı zamanda canlı renkler de yazın enerjisini yaşamanız için büyük olanak tanır. Turuncu, yeşil, mavi ve sarı renklerini kullanarak mutfağınıza canlılık kazandırabilirsiniz. Bu renkli dokunuşlar, mutfakta hemen bir yaz atmosferi yaratacaktır.

Deniz Temasını Mutfağınızda Yaşatın: Yaz mevsimiyle özdeşleşen bir diğer tema da denizdir. Mutfak dekorasyonunda deniz temalı aksesuarlar kullanarak yaz tatilinin serinletici hissini yansıtabilirsiniz. Deniz kabukları, deniz yıldızları, yelkenli tekne figürleri veya deniz taşları gibi dekoratif objeler, mutfak tezgâhınızı veya rafınızı süsleyebilir. Ayrıca, deniz esintisini yansıtan mavi ve beyaz kombinasyonlarını kullanarak deniz atmosferini yakalayabilirsiniz.

Doğal Malzemeler: Mutfak dekorasyonunda doğal malzemelerin kullanılması, davetkar ve doğal bir ortam oluşturmanın harika bir yoludur. Ahşabın doğallığını hissedebileceğiniz mutfak tasarımları, evinizde samimi ve organik bir his yaratmaya yardımcı olacaktır. Mutfak tezgahında kullanabileceğiniz doğal taşlar, sofistike ve şık bir görünüm sağlar. Aynı zamanda dayanıklılığı ile tercih nedeni olan doğal taş malzemeler, mutfaklara zarif bir dokunuş katar.

Açık Alanlara Bağlantı: Yaz mevsimi, açık hava aktiviteleri için mükemmel bir zaman olduğu için mutfağınızın konforunu açık havada da yaşamanız önemlidir. Bahçe, teras, veranda ve havuz başı gibi alanlarla kolaylıkla taşınan mutfak tasarımları iç mekândan dış mekâna akıcılık sağlıyor. Modüler ve hareketli ürünleriyle her alana taşınabilen mutfak modelleri, evyesinden tezgâhına kadar tüm üniteler açık hava kullanımına uygun şekilde dizayn ediliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL