• Geri dön

  • 594 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.103 İşletme görüntülenme


Amazon.com.tr’nin Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı hediye rehberi elektronikten modaya, spor ve outdoor ekipmanlarından kitaba birçok hediye alternatifini müşterilerle buluşturuyor.

“Kadınlar için” ve “Erkekler için” olmak üzere iki ana kategori altında binlerce ürün sunan rehber, farklı bütçe ve zevklere hitap eden hediye alternatiflerini bir araya getiriyor.

Amazon Türkiye, Sevgililer Günü Hediye Rehberi’ni duyurdu. Elektronikten kitaba spor ekipmanlarından giyime her bütçe ve zevke uygun seçenekler barındıran rehber, 14 Şubat’ın büyüsünü yansıtacak bir hediye arayışında olan müşteriler için binlerce hediye alternatifini bir araya getiriyor.

Kadınlar ve erkekler için hediye seçeneklerini tek bir çatı altında toplayan rehber, kitap, giyim, ayakkabı, akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, kozmetik ürünleri, ev dekorasyonu, spor ve outdoor ekipmanları, akıllı saat ve bileklik, robot süpürge gibi birçok popüler alternatifi Amazon.com.tr müşterileriyle buluşturuyor. Farklı bütçelere göre düzenlenmiş listeleriyle müşterilerin aradığı ürünlere hızlı ve pratik bir şekilde ulaşmasına imkân tanıyan Sevgililer Günü Rehberi 14 Şubat gün sonuna kadar erişilebilir olacak.

Detaylı bilgi için: http://www.amazon.com.tr/sevgililergunu

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL