• Geri dön

  • 581 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.090 İşletme görüntülenme


Amazon.com.tr, Türkiye’de 8.si düzenlenen Universum ‘En Çekici İşverenler Araştırması’nda e-ticaret sektörünün ‘En Çekici İşvereni’ seçildi.

Amazon.com.tr, Universum’un bu yıl Türkiye’de sekizincisini düzenlediği ‘En Çekici İşverenler Araştırması’nda e-ticaret sektöründeki ‘En Çekici İşveren’ seçildi. Uluslararası çalışan mutluluğu ölçümleme şirketi Universum, Türkiye özelinde hazırladığı En Çekici İşverenler Araştırması’nın 8.sini tamamladı. 141 adayın arasında bu yıl ilk kez listelenen Amazon.com.tr, hem araştırmaya katılan tüm dallardan öğrenciler hem de çalışanlar tarafından e-ticaret sektörünün ‘En İyi İşvereni’ olarak belirlendi.

2020 Türkiye raporu, 55 üniversite ve çeşitli bölümlerden 53.597 öğrenciye gelecekte çalışmak istedikleri işverenlerin özellikleri ve en fazla çalışmak istedikleri şirkete yönelik birçok soru yönetilerek hazırlandı. Universum’un En Çekici İşverenler Araştırması her yıl 61 farklı ülkede 3.000’den fazla üniversiteden 1.100.000’den fazla öğrenciyle anket uygulanarak gerçekleştiriliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL