• Geri dön

  • 593 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.090 İşletme görüntülenme


Amazon.com.tr, KOBİ’lerin müşterilere sunduğu fırsatları yönetebilecekleri “Fırsatlar” hizmetini duyurdu.

Yeni özellik ile Amazon.com.tr satış ortağı KOBİ’ler, müşterilere sundukları özel fırsatlar ile ‘Günün Fırsatları’ sayfasında ürünleriyle yer alabilecekler.

Amazon.com.tr, satış ortaklarının indirimli ürünlerini Amazon.com.tr ‘Günün Fırsatları’ sayfasında ücretsiz olarak öne çıkarabileceği “Fırsatlar” hizmetinin devreye girdiğini duyurdu. Artık, Amazon.com.tr “Günün Fırsatları” sayfasında, KOBİ’ler kendi fırsat ürünlerini yayınlayabilecek, değişiklik yapabilecek ve ilanlarını kaldırabilecekler. Satış ortağı KOBİ’ler sezon sonu ve fazla ürün stoklarını yönetmenin yanı sıra, envanterlerinde indirim için en uygun ürünlerle ilgili önerilere de erişim sağlayabilecekler. ‘Günün Fırsatları’ sayfasında yer almak için ürün puanlaması, çeşitliliği ve stok yeterliliği gibi kriterler de göz önünde bulundurulacak.

Fırsatlar hizmetinden yararlanmak isteyen Amazon.com.tr satış ortağı KOBİ’ler, Satıcı Eğitim Programı altında yer alan eğitim içeriklerinin Fırsatlar bölümünden ayrıntılı bilgilere ulaşabilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL