• Geri dön

  • 567 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.105 İşletme görüntülenme


Amazon.com.tr’nin Yılbaşı Hediye Rehberi, hediye listelerindeki herkesi gülümsetebilecek geniş bir seçkiyi tüketicilerle buluşturuyor.

Elektronik, Moda, Spor ve Outdoor, Evcil Hayvan Ürünleri, Kitap, Bebek, Oyun, Sağlık ve Kişisel Bakım, Hobi Ürünleri ve Ev-Yaşam gibi birçok kategoriden binlerce hediye önerisini tek çatı altında toplayan rehber, farklı tarz ve bütçelere uygun popüler hediye alternatiflerine kolay ve hızlı erişim sunuyor.

Amazon.com.tr, yeni yıl hediyesi arayışını kolaylaştıran Yılbaşı Hediye Rehberi’ni duyurdu. Elektronik, Moda, Spor ve Outdoor, Evcil Hayvan Ürünleri, Kitap, Bebek, Oyun, Sağlık ve Kişisel Bakım, Hobi Ürünleri ve Ev-Yaşam gibi birçok kategoriden hediye seçeneklerini tek çatı altında toplayan rehber, Amazon.com.tr müşterilerine oyuncak ve elektronikten kitap ve giyime binlerce popüler hediye önerisi sunuyor.

“Aktif Yaşayanlara”, “Evine Özen Gösterenlere”, “Oyun Severlere”, “Moda Tutkunlarına”, “Teknoloji Meraklılarına”, “Kitap Kurtlarına”, “Hobi Arayanlara”, “Bakımına Düşkün Olanlara”, “Sevimli Dostlarımıza” ve “Miniklere” olmak üzere her zevke uygun listeler barındıran rehber, tüm aile bireylerini gülümsetebilecek seçenekleri tüketicilerle buluşturuyor.

Detaylı bilgi için: www.amazon.com.tr/yilbasihediyerehberi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL