• Geri dön

  • 591 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.104 İşletme görüntülenme


Gülümseten Cuma boyunca Türkiye’de en çok tercih edilen kategoriler bilgisayar, bebek, sağlık ve kişisel bakım, kozmetik ve evcil hayvan ürünleri; en çok satan ürünler ise HP dizüstü bilgisayar, Perwoll çamaşır deterjanı, Familia tuvalet kağıdı, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android Media Oynatıcı, Kumtel infrared oynatıcı ve Sensodyne diş macunu oldu.

Gülümseten Cuma indirimleri bu yıl büyük indirimler ve muhteşem fırsatlar ile Amazon.com.tr müşterilerinin beğenisine sunuldu. Türkiye’deki Amazon müşterileri, bu yıl bilgisayar, bebek ürünleri, sağlık & kişisel bakım, kozmetik ve evcil hayvan ürünleri kategorilerine büyük bir ilgi gösterirken en çok satış yapılan ürünler HP dizüstü bilgisayar, Perwoll çamaşır deterjanı, Familia tuvalet kâğıdı, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android Media Oynatıcı, Kumtel infrared oynatıcı ve Sensodyne diş macunu oldu.

Amazon.com.tr’nin 31 Aralık 2020’ye kadar teslim edilen ürünlerde geri iade süresini 31 Ocak 2021’e kadar uzatması ile müşteriler gönül rahatlığıyla alışverişlerini gerçekleştirdiler.

Amazon Türkiye Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Bu yıl Gülümseten Cuma’yı bir haftalık bir sürece yayarak, müşterilerimize aralarında Prime üyelerine özel fırsatların da bulunduğu eşsiz indirimler sunduk. Müşterilerimiz bu yıl binlerce fırsatın tadını çıkarırken, en çok sipariş verdikleri kategorilerimiz bilgisayar, bebek, sağlık ve kişisel bakım, kozmetik ve evcil hayvan ürünleri oldu,” ifadelerini kullandı.

2020 Gülümseten Cuma’dan Öne Çıkanlar

• Gülümseten Cuma boyunca Amazon.com.tr’de bilgisayar, bebek, sağlık ve kişisel bakım, kozmetik ve evcil hayvan ürünleri en çok ilgi gören kategoriler oldu.
• Gülümseten Cuma boyunca Amazon.com.tr’de HP dizüstü bilgisayar, Perwoll çamaşır deterjanı, Familia tuvalet kağıdı, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Android Media Oynatıcı, Kumtel infrared ısıtıcı ve Sensodyne diş macunu en çok satılan ürünler oldu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL