• Geri dön

  • 509 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.090 İşletme görüntülenme


Amazon.com.tr müşterileri, İstanbul’un ardından artık binlerce seçili üründe Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de de Pazar günü teslimat hizmetinden faydalanabiliyor.

Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’deki Amazon Prime üyeleri, Pazar günü teslimat hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Prime üyesi olmayan Amazon.com.tr müşterileri ise 7.90₺ ödeyerek veya aylık sadece 7.90₺’ye Prime üyeliklerini başlatarak Pazar günü teslimat hizmetine erişim sağlayabiliyor.

Amazon Türkiye, Pazar günü teslimat hizmetinin 4 şehirde daha hizmete girdiğini duyurdu. İstanbul’da 2019’dan beri sunulan Pazar günü teslimat hizmetinden artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’deki Amazon.com.tr müşterileri de yararlanabiliyor. Bu şehirlerin belirli bölgelerinde yaşayan Amazon Prime üyeleri seçili ürünlerde Pazar günü teslimat seçeneğinden herhangi bir ek ücret ödemeden faydalanabilirken, Prime üyesi olmayan müşteriler bu hizmete 7.90₺ ödeyerek ya da 30 günlük deneme süresinin ardından aylık 7.90₺ ücretle sahip olabilecekleri Prime üyeliği aracılığıyla erişim sağlayabiliyor.

Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, “Amazon’da müşterilerimize sürekli olarak yenilikler sunmak için çalışıyoruz. İstanbul’daki müşterilerimizin Pazar günü teslimat seçeneğinden duyduğu memnuniyeti biliyoruz ve bu hizmetimizi artık Ankara, Bursa, İzmir ve Kocaeli’de daha da fazla kişiye ulaştıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Pazar günü teslimat, her günün artık bir Amazon teslimat günü olduğu ve artık bu şehirlerdeki Amazon müşterilerinin Amazon'da alışveriş yaparken daha fazla rahatlığın keyfini çıkarabileceği anlamına geliyor,” şeklinde konuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL