• Geri dön

  • 682 Görüntülenme

  • 108 Haber

  • 2.104 İşletme görüntülenme


Her yaştan sevenini olağanüstü bir yolcuğa davet eden Disney’den Karlar Ülkesi II filminin lisanslı ürünleri Amazon.com.tr özel mağazasında karne dönemine özel %50’ye varan indirimlerle sunuluyor.

Kitaptan oyuncak ve ayakkabıya yüzlerce lisanslı ürün 10-24 Ocak tarihleri arasında yüzde 50’ye varan indirimlerle satışta olacak.

İSTANBUL, 10/01/2020- Amazon.com.tr’de sömestre tatili hazırlıkları başladı. Disney’den Karlar Ülkesi II filminin lisanslı ürünleri bugünden itibaren Amazon.com.tr’nin markaya özel mağazasında %50’ye varan indirimlerle sunulacak. Kitaptan oyuncağa, ayakkabıdan ev tekstiline kadar birçok farklı kategoriden yüzlerce lisanslı ürün karne dönemine özel fırsatlarla tüketicilerle buluşacak.

Filmin tematik ürünleri serinin hayranları için sömestr tatilinde hem öğretici hem de eğlendirici hediye alternatifleri oluştururken mağazada hikaye kitabı, oyuncak ve ayakkabı gibi ürünlerin yanı sıra Karlar Ülkesi II karakterleri ve film sahneleri baskılarına sahip ev tekstili ürünleri de yer alıyor.

Daha fazla bilgi için: https://www.amazon.com.tr/b?node=20314375031

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL