• Geri dön

  • 1.521 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.791 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Polygon (MATIC), Basic Attention Token (BAT) ve Synthetix (SNX)’i listeledi.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde 3,5 milyon kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor. BtcTurk, 750 kişilik ekibiyle kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma ekliyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Polygon (MATIC), Basic Attention Token (BAT) ve Synthetix (SNX)’i listeledi.

MATIC, BAT VE SNX ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası, BTC ve USDT işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. Minimum yatırma ve çekme limitleri ise aşağıdaki gibi uygulanıyor:

• MATIC için yatırma alt limiti 1 MATIC; çekme alt limiti 50 MATIC
• BAT’ta yatırma alt limiti 1 BAT; çekme alt limiti 20 BAT
• SNX için yatırma ve çekme alt limiti 1 SNX’dir.

Polygon (MATIC) hakkında:

Polygon (eski adı Matic) Ethereum blokzincirinde ölçeklenebilirlik ve altyapı geliştirme imkânı sunan ilk projelerden biridir. Platformun, çeşitli uygulamalar oluşturulmasını sağlayan modüler ve esnek ana bileşeni Polygon SDK ile geliştiriciler ihtiyaç duydukları paralel zincir, blokzinciri gibi farklı altyapılara kolayca sahip olabilir. Polygon, Binance ve Coinbase tarafından desteklenen bir seviye 2 blokzinciri çözümüdür.

Basic Attention Token (BAT) hakkında:

Basic Attention Token (BAT) blokzinciri tabanlı dijital reklamcılık platformunun dijital varlığıdır. Brave web tarayıcısı ile reklamcılara hedef kitleye odaklı ve daha yüksek etkileşime sahip reklam seçenekleri sunar. Kullanıcılara da gizliliklerini ihlal etmeden, ilgi alanlarına özel sunulan reklamlardan gelir elde etme fırsatı verir.

Synthetix (SNX) hakkında:

Synthetix (SNX) kriptoparalara ve diğer dijital varlıklara blokzinciri üzerinde likidite sağlayan bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolüdür. Protokol, Ethereum blokzincirinde çalışır ve kullanıcılara yüksek likiditeye sahip sentetik varlıklar (Synth’ler) sunar. Synth’ler, herhangi bir dayanak varlığın kendisini elde tutmak zorunda kalmadan, o varlıktan gelir elde etme imkânı sağlar. Platform, daha güçlü bir finansal sisteme erişim sunarak blokzinciri tabanlı olmayan varlıklarla kriptopara ekosistemini genişletmeyi amaçlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL