• Geri dön

  • 1.464 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.787 İşletme görüntülenme


. Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4 milyon kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, YouTube kanalında yayınladığı programlar ile Bitcoin ve kriptoparadan teknolojiye, spordan eğlenceye kadar farklı içeriklerle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

. Ebru Baki’nin sunumuyla ‘Kriptometre’ 5. sezonuna başlarken, Emre Aydın ile ‘Kriptalk Show’ ve Murat Tufan moderatörlüğünde ‘Risk Yönetimi’ 2. sezona merhaba diyor.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran BtcTurk, Bitcoin ve kriptopara dünyasına ilgi duyan herkese BtcTurk Youtube kanalında bilgilendirici ve eğlenceli içerikler sunmaya yeni sezonda da devam ediyor. Yeni sezonun ilk programları, Bitcoin’in ilk ortaya çıkışı olarak kabul edilen Bitcoin Teknik Dokümanı’nın (Bitcoin Whitepaper) 13. yıl dönümüne özel içerikleri de izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kriptometre 5. sezonda
Ebru Baki’nin sunumuyla 5.sezonuna başlayan Kriptometre’nin ilk konuğu BtcTurk kurucusu Kerem Tibuk oluyor. 30 Ekim, Cumartesi günü yayınlanacak ilk programda ağırlıkla Bitcoin Teknik Dokümanı konuşulacak.

Risk Yönetimi ve Kriptalk Show’da 2. yayın dönemi başlıyor
Bitcoin ve kriptopara dünyasında risklerin ele alındığı, Murat Tufan’ın moderatörlüğünde hazırlanan ‘Risk Yönetimi’, 2. sezona başlıyor. 28 Ekim, Perşembe günü yayınlanacak ilk programa Uzmancoin kurucusu Burak Köse konuk oluyor.

Ünlü müzisyen Emre Aydın’ın sunduğu ‘Kriptalk Show’un 2. sezonunda da Bitcoin, kriptopara ve yatırımlar konularının yanı sıra müzik dolu keyifli bir sohbet izleyicileri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL