• Geri dön

  • 538 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


Youtube’dan dijital platforma taşınıyor

satoshi TV programları BluTV’de yayınlanacak

Bitcoin ve kriptopara dünyasındaki gelişmelerin yanında; spor, sanat, müzik, eğlence ve mizah içeriklerini bünyesinde barındıran satoshi TV, dijital platforma adım atıyor. Kanalda yer alan programlar, BluTV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Türkiye'nin ilk Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk bünyesinde yer alan satoshi TV, BluTV iş birliğiyle dijital platforma taşınıyor. Youtube’da yayınlanan eğlenceli ve bilgilendirici programlarla farklı kategorilerde hem içerik üreten hem de dikkat çeken isimlerle programlar gerçekleştiren satoshi, yayın mecrasını bir adım daha öteye taşıyarak, mayıs ayından itibaren başarılı dijital platformlardan olan BluTV’de programlarını yayınlayacak.

En sevilen içerikler Blu TV’de olacak
Bitcoin’le ilgili yaşama dair tüm gelişmeleri anlatan Mary Imasuen’le ‘Bitcoin Lifestyle’; girişimcilik, ekonomi ve finans gündemi konularıyla Kerem Tibuk ve Yalın Alpay’la ‘Aslında’ ve Pelin Batu’nun sunumuyla, tarihe iz bırakmış felsefecilerden yola çıkarak hayattaki temel meseleleri irdelediği ‘Düşünüyorum Öyleyse Varım’ isimli programlar, BluTV’de ekrana gelecek. Böylece Youtube’da yayınlanan satoshi içerikleri, dijital platform seyircileriyle buluşacak. Her hafta Cuma günü yeni bir program yayına girecek.

Satoshi TV Yayın Koordinatörü Ezgi Adaş Bozkurt, bu yeni atılımla ilgili, “2023’de daha da çeşitlendirdiğimiz program yelpazemizle dolu dolu içeriklere yer veriyor, geniş kitlelerin ilgisini çekiyoruz. Bitcoin ve kriptopara dünyasına ilişkin içeriklerimizi sanat, spor, kültür-sanat ve dünya gündeminden gelişmelerle harmanlıyoruz. BluTV iş birliğiyle hem dijital platformların takipçilerine yayınlarımızı sunmayı, hem de yayın evrenimizi genişletmeyi hedefliyoruz. Çok yönlülüğümüzü BluTV izleyicileriyle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

2021 tarihinde yayın hayatına başlayan satoshi TV, Bitcoin ve kriptopara dünyasını takip edenlerin bilgi ihtiyacını gidermeyi hedeflerken, aynı zamanda eğlenceli ve sohbet odaklı içerikleriyle izleyicilerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Bitcoin topluluğuna farklı konularda podcastler yayınlayan ve satoshi’deki her programın kayıtlarının da yer aldığı satoshi radio da, Spotify ve Apple Music üzerinden dinlenebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL