• Geri dön

  • 168 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Brand&Sport Summit’te Voleybol Milli Takımları Sponsorluğunu anlattı

“Uluslararası toplantılarda dünyanın 1 numarasının sponsoruyuz diyebilmenin gururunu yaşıyoruz”

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İstanbul’da gerçekleştirilen Brand&Sport Summit 2023 etkinliğinde bir araya geldi. “TVF - BtcTurk: Rotamızda Şampiyonluk, Hedefimizde Hep Dahası Var” panelinde konuşan Güneri ve Üstündağ, Türk voleybolunda yaşanan başarıyı ve sponsorların etkisini konuştu. Üstündağ, “kadın voleybolunda artık dünyada 1 numarayız” derken, Güneri de uluslararası toplantılarda dünyanın 1 numarasının sponsoru olduklarını söylemenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

İstanbul’da ESA Arena’da 14-15 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen Brand&Sport Summit, markalar ve spor dünyası arasında köprü kurarak, dünyanın ve Türkiye’nin bu konudaki en önemli profesyonellerini bir araya getirdi. 2021 yılından bu yana Türkiye Kadın ve Erkek Voleybol Milli Takımlarının Ana Sponsoru olan BtcTurk de bu toplantıda yerini aldı.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, etkinlik kapsamında sportstv Genel Yayın Yönetmeni Murat Ağca moderatörlüğünde yapılan “TVF - BtcTurk: Rotamızda Şampiyonluk, Hedefimizde Hep Dahası Var” konulu panelde konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Geldiğimiz nokta itibarıyla Voleybolda dünya sıralamasında birinciyiz. Yıllarca en iyi derecemiz en fazla 5’incilik idi. Ama öyle bir noktaya geldik ki, dünyanın bir numarası olduk ve şu an ikinciyle de aramızda ciddi puan farkı var. Ayrıca kadınlarda şu ana kadar yaptığımız 22 maçın 22’sini kazanmış durumdayız. Dünyada kadınlarda bunun örneği yok. Bu başarının oluşmasında kulüplerimizin, sporcuları bulup yetiştiren antrenörlerin, destek veren sponsorların önemi büyük” diye konuştu. Üstündağ, “2024’te de önemli bir sınavımız var. Biz olimpiyatta kürsüde yer almak istiyoruz” dedi.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri ise, büyük belirsizliklerin yaşandığı pandemi döneminde Voleybol Milli Takımlarının sponsorluğunu üstlendiklerini belirterek, şunları söyledi: “Biz kendimizi yeni nesil self servis finansal hizmetler grubu olarak nitelendiriyoruz. Dolayısıyla yeni neslin yanında olan, başta Akif Başkan gibi gençlerin önünü açanların yanında olmak gibi bir misyonu üzerimizde taşıyoruz. O nedenle daha pandemi döneminde turnuvaların yapılacağı bile belli olmazken iş birliği yapmaya başladık. Zaten iyi şeyler başarılacağına inanıyorduk ama biz başarı planı yapmadan destek olmak istedik, yol arkadaşlığı yaptık. Sonuç çok daha güzel oldu, bunun için ayrıca mutluyuz. Artık uluslararası toplantılarda dünyanın 1 numarasının sponsoru olduğumuzu gururla ifade ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Brand&Sport Summit’te marka temsilcileri, spor profesyonelleri, federasyon başkanları ve yayıncı kuruluşların temsilcileri katıldı, markalarla spor kuruluşları arasında gerçekleştirilen başarılı iş birliklerine ilişkin örnekler paylaşıldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL