• Geri dön

  • 488 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


Yeni kriptopara birimleriyle çeşitliliğini yükselten BtcTurk Pro, Injective (INJ), Aragon (ANT) ve Origin Protocol (OGN) kriptopara birimlerini listeledi. BtcTurk PRO, böylece 83 kriptopara birimine ulaştı.

Injective, Ethereum blokzinciri üzerinde çalışan ERC-20 tabanlı bir jetondur. Injective Labs şirketi tarafından geliştirilen INJ, kullanıcılara ağ üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar oluşturma olanağı sağlamaktadır. Bu jeton, platformdaki alım satım işlemlerinde, işlem ücretlerinin ödenmesinde kullanılır. Jetona sahip olan kullanıcılar ise varlıklarını stake edebilmektedir. Toplam INJ arzı 100.000.000 adet ile sınırlandırılmıştır. Injective için minimum yatırma tutarı 3 INJ, minimum çekme tutarı 3 INJ olarak uygulanmaktadır.

Aragon’un toplam arzı 43.167.628 adetle sınırlandırıldı
Aragon, açık kaynaklı merkeziyetsiz otonom organizasyon (DAO) yönetim yazılımıdır. 2016 yılında Luis Ivan Cuende ve Jorge Izquierdo tarafından kurulmuştur ve Aragon Derneği tarafından yönetilmektedir. Yerel jetonu ANT’dir. Projelerin DAO oluşturabilmesine ve DAO’ların yönetilmesine olanak sağlar. Kullanıcılar DAO oluşturabilmek için AragonOS adındaki akıllı sözleşmeyi kullanır. Böylece platform, kullanıcıların dijital varlıklarını bir araya getirmesine ve bunları bir organizasyon içinde kullanmasına imkân tanır. ANT jetonunun toplam arzı 43.167.628 adet ile sınırlandırılmıştır. Aragon için minimum yatırma tutarı 5 ANT, minimum çekme tutarı 5 ANT olarak uygulanmaktadır.

Eşten eşe işlem yapılmasını sağlıyor
Origin Protocol, kullanıcıların aracı olmadan doğrudan eşten eşe işlemler yapmasına olanak sağlayan blokzinciri tabanlı bir platformdur ve 2017 yılında Josh Fraser ile Matthew Liu tarafından geliştirilmiştir. Yerel jetonu OGN’dir. Geleneksel e-ticaret platformlarına alternatif olarak blokzinciri tabanlı olarak tasarlanmıştır. Kullanıcılar herhangi bir aracı olmadan, direkt olarak diğer kullanıcılarla etkileşime girebilmekte, böylece ürün ve hizmetlerin alım satım işlemleri aracısız bir şekilde gerçekleşmektedir. Origin Protocol, aracısız işlemler ile işlem maliyetlerini azalttığını, güvenlik ve veri gizliliğini artırdığını belirtmektedir. Toplam OGN arzı 1.000.000.000 adet ile sınırlandırılmıştır. Origin Protocol için minimum yatırma tutarı 100 OGN, minimum çekme tutarı 200 OGN olarak uygulanmaktadır.

Injective, Aragon ve Origin nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır sorularının yanıtlarına bu bağlantılardan ulaşılabilir:

https://www.btcturk.com/bilgi-platformu/injective-inj-nedir-nasil-calisir/

https://www.btcturk.com/bilgi-platformu/aragon-ant-nedir-nasil-calisir/

https://www.btcturk.com/bilgi-platformu/origin-protocol-ogn-nedir-nasil-calisir/

BtcTurk PRO’da listelenen 83 kriptopara birimi
Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO), PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC), Holo (HOT), Aptos (APT), Flow (FLOW), Cartesi (CTSI), Chain (XCN), Mask Network (MASK), API3 (API3), Band Protocol (BAND), Flare (FLR), Threshold (T), Arbitrum (ARB), Ocean Protocol (OCEAN), SingularityNET (AGIX), Blur (BLUR), Injective (INJ), Aragon (ANT) ve Origin (OGN)

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL