• Geri dön

  • 602 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


Yıldız İsimler ‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde

‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’ başlıyor

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü Bitcoin alım satım platformu olan BtcTurk, 1 Temmuz 2013’te başladığı yolculuğundaki 10. yılını sanatla karşılıyor. 28 Haziran'da başlayıp yaz boyunca sürecek ‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’ kapsamında Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo gibi yıldız isimler tam 80 etkinlikle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

14 yıllık Bitcoin ve kriptopara sektörünün 10 yılına tanıklık eden ve sektördeki pek çok atılımın öncülüğünü yapan BtcTurk, bu önemli kilometre taşını, 1 Temmuz’a denk gelen yaş günü öncesinde başlayan ve önde gelen sanatçıların katıldığı 4 kente yayılmış konser serisiyle kutluyor.

Yazdan sonbahara 4 kentte 80 konser

‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’ kapsamında İstanbul, Bodrum, Çeşme ve Altınoluk’ta 80 konser ve etkinlik gerçekleştirilecek. 28 Haziran’da Balıkesir Altınoluk’ta başlayacak etkinlik serisi 17 Ekim tarihine kadar devam edecek.

10. Yıl Konserleri’nde Kenan Doğulu, Yıldız Tilbe, Edis, Buray, Sefo, Mor ve Ötesi, Sertap Erener, Sıla, Bülent Ortaçgil, Erol Evgin, Candan Erçetin, Levent Yüksel, Cem Adrian, Sagopa Kajmer, Dolu Kadehi Ters Tut gibi yıldız isimler ve gruplar performanslarını ortaya koyacak. Konserlerin yanı sıra müzikaller ve özel gösteriler de etkinlik takviminde yer alacak. Konser ve etkinlikler, İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, Bodrum Antik Tiyatro, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu ve Altınoluk Amfi Tiyatro’da yapılacak.

10. yılda her konserde 10 çifte bilet kazanma imkânı

BtcTurk kullanıcıları, BtcTurk'ün Twitter ve Instagram hesaplarından yapılacak sosyal medya yarışmalarıyla konserlere bilet kazanabilecek. Her konserde BtcTurk'un 10. yılına özel olarak 10 çifte bilet hediye edilecek. BtcTurk, böylece, sanatseverlerin sevdikleri sanatçıların performanslarına canlı tanıklık etme imkânı sunacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL