• Geri dön

  • 948 Görüntülenme

  • 117 Haber

  • 8.792 İşletme görüntülenme


Kayak okulları ve kış turizm merkezlerine BtcTurk desteği

BtcTurk, Kış Döneminde
Tatilcilerin ve Sporcuların Yanında

Türkiye’yi Bitcoin’le tanıştıran BtcTurk, yaz döneminde olduğu gibi, kış mevsimi boyunca da tatilcilerin ve sporcuların yanında olmaya devam ediyor. Kışlık otellerdeki aktivitelere yönelik sponsorluklarıyla sezon boyunca aktifliğini sürdüren BtcTurk; Kayseri, Erzurum, Bursa, Bolu ve Kars’taki spor merkezlerinde genç sporcuların yetişmesine katkı veriyor.

BtcTurk, ‘Yeni Neslin Yanındayız’ mottosuyla sürdürdüğü çalışmalarını bu kez kış sporlarına taşıdı. Bu kapsamda kış sezonunun vazgeçilmezi kayak sporunda gençleri desteklemek adına çeşitli iş birliklerini hayata geçirdi. Kayseri, Erzurum, Bursa, Bolu ve Kars’taki çeşitli kış turizm tesisleriyle çalışmalar gerçekleştiren ve kayak merkezlerine ekipman ve maddi kaynak sağlayan BtcTurk, geleceğin kayak sporcularının yetiştirilmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Erzurum Palandöken Skilab Kayak Okulu, Bolu Kartalkaya BtcTurk Snowboard Akademi by Tuğhan Kırbaç ve Kars’taki Sarıkamış Platformu Kayak Okulu’na destek veren BtcTurk, öğrencilerin gelişmesine ve her türlü ekipmana kolaylıkla ulaşmalarına yardımcı oluyor. Kış tatili sevenlerin akın ettiği Kayseri Erciyes DAS, Erzurum Palandöken Sway Otel ve Bursa Uludağ 21 Otel’de düzenlenecek etkinliklere sponsor olan BtcTurk, sezon boyunca aktif olmayı sürdürecek.

“Yeni nesil sporcuların yanındayız”
BtcTurk Pazarlama Müdürü Eda Elif Özbek, kayak okulları ve kış sponsorlukları hakkında şunları söyledi: “Yeni Neslin Yanındayız diyerek yola çıktığımız bu yolcukta, gönlünü spora vermiş gençlerin hayatına dokunabilmek bizim için çok anlamlı. Gerek düzenlediğimiz espor turnuvalarıyla gerekse kış sezonunda sporcularımızın ekipman ve ihtiyaçlarını karşılamakla gençlerin her zaman yanında olduğumuzun altını çiziyoruz. BtcTurk olarak Türk sporunun önemli iş ortaklarından biri olmanın sorumluluk bilinciyle yeni nesil sporcuların yetişmesini desteklemeye devam edeceğiz. Bununla birlikte otellerdeki eğlenceli aktivitelerle de kış tatilinin çeşitlenmesine ve zenginleşmesine katkıda bulunuyoruz.”

Türk sporunun en büyük paydaşı
Kadın ve Erkek Millî Futbol Takımlarının ana sponsorluğunu sürdürürken aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu eMillî Takımının da destekçisi olan BtcTurk, Tokyo’da mücadele eden 21 millî sporcuya destek vererek genç sporcuların yanında olmuştu. 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil eden 7 sporcunun da yanında olan BtcTurk, Avrupa’daki millî gururumuz Cengiz Ünder ile iş birliği yapmıştı. BtcTurk, aynı zamanda futbol dışında spor dünyasının diğer kollarıyla da paydaşlığını sürdürüyor. Kadın ve Erkek Millî Voleybol Takımları ana sponsoru da olan Bitcoin ve kriptopara platformu, reklam filmlerinde Türkiye’ye altın madalya gururunu yaşatan millî boksör Busenaz Sürmeneli ve Dünya Şampiyonu jimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı’yla bir araya gelmişti.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL