• Geri dön

  • 1.074 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 774 İşletme görüntülenme


Yüz maskesi takmak size güneşin etkileri konusunda ek koruma sağlayabilir, ancak günlük güneş kremi kullanma ihtiyacının yerini almaz. Bu nedenle, her zaman olduğu gibi, yüz maskenizle bile her gün geniş spektrumlu günlük güneş kremi sürmeyi unutmayın.

L’Occitane’ın çalışkan güneş koruyucularıyla tanışmak; kırışıklıklar, sarkmalar ve yaşlılık lekeleri dahil olmak üzere güneşin neden olduğu erken cilt yaşlanmasını önlediği gibi cilde gençliğini geri kazandırır.

Nefes aldıran koruma
Immortelle Precious SPF 20
İki patenti ile hafif dokulu Precious Cream, 3lü bir etki sunarak kırışık görünümünü azaltır, cilde sıkılığını geri kazandırır ve çevredeki zararlı dış etkenlerden korur. Düzenli kullanımda pürüzsüz ve sıkı bir cilt vadeden krem, gözle görülür şekilde değişim başlatır. SPF 20 güneş koruma faktörü ile optimum güneş koruması sağlar ve ince dokusu ile cildin nefes almasını kolaylaştırır.

Precious Cream SPF 20 Light Texture 50 ml
Fiyat: 550 TL

Duyusal bir deneyim
Divine Cream SPF 20
Ölmez otunun benzersiz kokusu, seyahat severlere Korsika adasının yakınlarında olduklarını hissettirir. Korsika adasında esen tuzlu rüzgarlar, bu yabani çiçeğin güneşli notalarını taşır. Bu çiçeğin güneş sarısı rengi, Divine ürün grubunun ambalajlarına rengini vermiş ve ölümsüzlüğünü formüllere taşımıştır. Ölmez otu (Immortelle) serisi, şüphesiz L’Occitane’ın en çok sevilen ürün gruplarından biridir. Yaşlanma karşıtı başarısı ile bilinen bu ürün grubunun güneş korumalı kremi ise yaz mevsiminin olmazsa olmazlarından; Divine Cream SPF 20.

Divine Cream SPF 20 50 ml
Fiyat: 905TL

AYDINLIK BAKIM..
Reine Blanche Illuminating UV Shhield SPF 50
Aydınlatıcı UV koruma özellikli ürün cildin parlaklığını korurumaya ve cildin tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Günlük kullanım sonucu, UV ışınlarına bariyer oluşturur. Dış etmenlere karşı cildi korumaya, güneş etkisinde kalan cilt eşitsizliklerini önlemeye cildin belirginleşmesine, cildin canlanmasına yardımcı olur.

Kremin içeriğindeki çayır kraliçesi (Reines des Pres), aydınlatıcı özellikleri ile bilinen zaman içerisinde kendi yapraklarını bile aydınlatan bir çiçektir. İçeriğinde salisik asit bulundurur, cildin aydınlığını artırır ve epidermik tabakayı yeniler. Nemlendirme özelliğiyle, aydınlatıcı UV korumalı ürün eşsiz yumuşaklık ve ferahlık sağlamaya, cildi koruma ve nem kazandırmaya yardımcıdır. Düzenli kullanımda cilde doğal ışıltısını kazanarak taze bir ışıltı sağlar.

Reine Blanche Illuminating UV Shield SPF 50 30 ml
Fiyat: 330 TL

Cildinizi beslerken koruyun
Shea Light Comforting Cream SPF 15
Light Comforting Cream, ince ve yağsız dokusu ile karma cildin günlük temel ihtiyaçlarına yanıt verir. İçerdiği yüzde 5 shea yağı ile hassas ciltlerin kullanımına da uygundur. 48 saatlik uzun süreli nemlendirme sağlarken cildi yumuşatır. Dış etkenlerden korunan cilt gün boyu konforlu kalır.

Burkina Faso’lu kadınlar shea yağını elleriyle üretir. Bu üretim aşamasının elleri yıpratacağı düşünülse de Burkina Faslo’lu kadınların elleri inanılmaz derecede yumuşaktır. L’Occitane, özellikle bu bölgede geleneksel yöntemlerle elde edilen Shea yağının omega 6 bakımından zengin olduğunu keşfetmiştir. Bu moleküllerin cildi nemlendirmek, beslemek ve ekstra koruma sağlamak gibi eşsiz yetenekleri vardır.

Shea Light Face Cream SPF 15 50 ml
Fiyat: 280 TL

Shea Ultra Rich Lip Balm SPF 30
Yoğun Shea yağı içerikli bu dudak balzamı, kuru ve çatlamış dudakları nemlendirmeye, onarmaya ve korumaya yardımcı olur. Dudaklarınızın konforu ve yumuşaklığı anında yenilenir. SPF 30 özellikli bu ürün, dudakları besler ve aynı zamanda dudaklarınızı güneşin zararlı etkilerinden korur.

Shea Ultra Rich Lip Balm SPF30 12 ml
Fiyatı: 100 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL