• Geri dön

  • 1.326 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 774 İşletme görüntülenme


Karbon ayak izini minimuma indiren ve markaların kurumsal hediye seçimlerinde ilk tercihler arasına giren L’Occitane, ağırlıklı olarak gelişmekte olan ülkelerde, 8 milyondan fazla kişinin göz bakımı alabilmesini sağladı. 

Sürdürülebilir büyüme ile ürünlerinin yüzde 90’ını doğal içeriklerden temin eden ve biyo-çeşitliliği destekleyen marka, özel içerikli olarak hazırladığı Beauty Box’ların (Güzellik kutuları) tüm gelirini L’Occitane Vakfı’nın da desteğiyle Altı Nokta Körler Vakfı’na bağışlama kararı aldı.

Güzellik kutuları kurumsal hediyelerde ilk tercih oldu!
Altı Nokta Körler Vakfı ile yapılan proje henüz başlangıç aşamasında olmasına rağmen, vakıf için Pakimetre Makinesi’nin (Kornea kalınlığını ölçen makine) alımını yapan L’Occitane, glokom riski olan 20 bin kişinin kornea kalınlığının ölçümünü de ücretsiz olarak üstlenildi. Projenin sonunda Altı Nokta Körler Vakfı’na toplam 10 bin Euro bağışlanmış olacak.
Marka 2020 yılına kadar 10 milyon göz bakımı faydalanıcısına ulaşmayı hedefliyor.

Beauty Box Shea İçerik:
Almond Shower Oil 35 ml
Organic Shea Butter10 ml
Shea Milk Soap 25 gr
Shea Lip Balm 4 ml
Shea Hand Cream 10 ml
Fiyat: 79 TL

Beauty Box Cherry Blossom İçerik:

Cherry Blossom Shower Gel 35 ml
Peony Perfecting Cream 8 ml
Cherry Blossom Soap 50 gr
Cherry Blossom Hand Cream 10 ml
Cherry Blossom Body Lotion 35 ml
Fiyat: 79 TL

L’OCCITANE EN PROVENCE hakkında:
Gerçek Bir Hikâye...

Fransız kökenli L’OCCITANE en Provence markası, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor... Akdeniz kökenli esansiyel yağlarla ve geleneksel yöntemlerle üretilen L’OCCITANE ürünleri tamamen doğal, gerçek birer yaşam sanatı ürünleri...Ürünlerde paraben, mineral yağlar ve haysansal içerikler kullanılmıyor, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hammadde temini adil ticaret ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine göre yapılıyor...

L’OCCITANE’ın gerçek hikâyesi, 1976'da, Fransa’nın güneyinde Provence bölgesinde Olivier Baussan'ın L'OCCITANE’ı yaratmasıyla başlıyor. Akdeniz topraklarından ve tekniklerinden ilham alan Olivier Baussan, doğal ve otantik, etkili ve iştahlandırıcı çekiciliği olan cilt bakım ürünlerini ve kokularını geliştiriyor... Dünyada 2000’den fazla, Türkiye’de online dahil 37 mağazası bulunan L’OCCITANE’ın geniş ürün yelpazesinde, cilt ve vücut bakım ürünlerinden parfümlere, banyo ürünlerinden mum ve sabunlara 500’e yakın ayrı ürün seçeneği bulunuyor.
L’OCCITANE, sadece kaliteli ürünleri ile değil, şık şişe ve ambalaj tasarımları, renkli hediye paketleri ve Provence ambiyanslı nostaljik arduaz konseptli mağazaları ile dikkat çekiyor...

www.loccitane.com.tr

/loccitaneturkiye@loccitane_tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL