• Geri dön

  • 1.058 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 774 İşletme görüntülenme


Guilin Dağları’nın ay ışığından Provence’ın güneş ışığına bir yolculuğa hazır olun...

1976'dan beri bilinmeyeni keşfeden L’Occitane, yeni mucizelerin peşinde olmayı sürdürüyor. Özünü Çin’in Guilin Dağları’nda yetişen Osmanthus bitkisinden alan yeni koleksiyon, bir tür bitki hazinelerine yolculuk gibi.

Kültürel olarak da ikonik olan Osmanthus çiçeği, Guilin Dağları’nın kalbinden L’Occitane parfüm koleksiyonuna dahil olarak, doğayla iç içe ama çok tutkulu bir kadını hayal ediyor.

Parfüm dünyasının ikonu olmaya aday
Sonbaharda çiçek açan ve diğer birçok bitkinin çiçek açmayı bıraktığı bir zamanda güzel kokusunu yayan Osmanthus çiçeği, L'Occitane’ın efsaneleşmeye aday parfümünde hassasiyet, sıcaklık, çekicilik, tatlılık ve tazelik yayıyor.

Parfüm gurularına göre birkaç damla Osmanthus, iyimserlik ve pozitif etkilerle dolu bir gün anlamına geliyor.

Çin'de yetişen Osmanthus Çiçeği Orpur®*
Kayısı, acı portakal ve armut notaları ile açılan koku, kısa sürede yerini tamamen çiçeksi bir kokuya bırarakıyor..

Orta notalarında, Çin’in Guilin dağlarından toplanan Osmanthus Çiçeği (Orpur®*), mutlak, canlı ve hoş bir izlenim için sarıboya çalısı ve sıcak Havuç Tohumu (Orpur®*) parfüme hayat veriyor. Kapanışı ise sedir ağacı, sandal ağacının temel notaları canlı, sarmalayıcı bir iz bırakır.

Parfüm Notaları

Üst Notalar: Acı Portakal, Kayısı, Armut
Kalp Notalar: Osmanthus, Havuç Tohumu, Sarıboya çalısı
Alt Notalar: Sedir Ağacı, Sandal Ağacı

Osmanthus Eau de Toilette 75 ml 580 TL
Osmanthus Shower Gel 250 ml 165 TL
Osmanthus Body Lotion 250 ml 265 TL
Osmanthus Hand Cream 30 ml 90 TL
Osmanthus Soap 50 gr 55 TL
Osmanthus EDT Roll on 10 ml 200 TL
Osmanthus Eau de Toilette 30 ml 325 TL

*Orpur; en iyi kokular için en kaliteli içerik anlamına gelir. Fransa’da parfüm üreticileri tarafından Saf Altın deyimiyle adlandırılır. Orpur koleksiyonundaki içerikler, parfümcülerin sevilen ve lüks kategorisindeki parfümleri tasarlayabilmeleri için değerli metaller gibi aranan, parfümün doğal ham maddeleridir. Bu benzersiz etiket sadece Givaudan Parfüm Evi’nin paletinde yer alan , en kaliteli doğal ham maddelere verilir. Sorumlu bir şekilde tedarik edilen ve özünde sürdürülebilirlik olan bu içerik yelpazesi, koku alma sonuçlarını artırmak için parfümcüler tarafından özellikle seçilir. Orpur etiketli içeriklerin bulunduğu parfümler, taze ve heyecan verici koku duyumları deneyimlerine olanak verir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL