• Geri dön

  • 1.063 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 774 İşletme görüntülenme


Tüm zamanların en lüks markası L'Occitane'ın Bois Flotte ve Olivier Onde’si hayatınızdaki en önemli adama uyacak kadar klasik erkeksi kokulardan oluşuyor. Asla modası geçmeyecek zamansız ikonlardan günümüzün çağdaş klasiklerine uzanan notalarıyla L’Occitane erkek parfümleri her erkeğin gardırobunda olması gereken kokuların başında geliyor.

Ferahlatan deniz yosunu

Akdeniz’in sabah esintilerinden esinlenen Bois Flotté Eau de Parfum, ferahlatıcı ve canlandırıcı kokulardan hoşlanan erkekler için bire bir. Biberiye ve gevrek yaprakların aromatik kokusuyla başlayan, deniz yosunu notalarıyla kısa sürede yerini deniz esintili notalara bırakan parfüm dalgaların karaya vurduğu ağaç dalları ve deniz tuzu kokusu ve hindistan cevizi kokularını hissettiriyor. Son notalarında ise sedir ağacı, burbon vetiver ve yosun notaları ile teninizde kalıcılık sağlıyor.

Bois Flotté Eau de Parfum 75 ml 745 TL

Zamansız yakışıklılar için

Uzun yağmurlu bir sonbahar öğleden sonrasının ardından güneş ışınlarının uyandırdığı nemli doğanın kokusundan ilham alan Olivier Ondé Eau de Parfum, güçlü ve kendinden emin bir stile sahip erkeklere yakışan taze ve topraksı kişiliğe sahip sofistike bir odunsu koku.

Turunçgil yeşili okaliptüs ve misket limonu ve bir miktar yıldız anason notaları ile açılan koku kısa sürede yerini yeryüzünün kalbine bırakıyor. Zeytin ağacı ıtır kokusu ile karışır. Odunsu kokusunu ise reçineli selvi notalarından alır. Dip notalarında ise taze menekşe yaprakları ve burbon vetiver, sedir ağacının temiz ve odunsu kokusu ile buluşur.

Olivier Ondé Eau de Parfum 75 ml 745 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL