• Geri dön

  • 574 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 774 İşletme görüntülenme


Erkeklerin kişisel bakımına özen gösterdiği, gençlik kaygısını en az kadınlar kadar derinden hissettiği zamanları yaşıyoruz. Eşinin ya da kız arkadaşının kendisi için seçtiği ürünlerle yetinmeyen, doğal bakımın peşinde mağazaları birebir ziyaret eden erkekler, aradıklarını L'Occitane'ın; el kremi, duş jeli, şampuan, yüz toniği ve nemlendirici gibi ürünlerden oluşan CEDRAT serisinde buluyor. Hepimizin kahramanı babalarımızı şımartmanın yolu bu yıl L'Occitane'dan geçiyor.

Bitki özlerine karışan orman fısıltıları
L'Occitane'ın erkek cilt bakım ve parfüm referansları, isimlerini Provence’daki hasatlardan alıyor ve bitkilerin özelliklerini içeriyor. CEDRAT serisi, çobanların sürülerini yeni meralara götürürken izledikleri patikalarda bulunan içerikler ile formüle edilen ürünlerden oluşuyor. L’Occitane’ın Provence’ında parfümler ve kremler; erkeklerin yetenekleri, çobanların doğadan aldığı dersler ve doğa bilimi gibi pek çok farklı felsefeyi içinde barındırıyor.

CEDRAT EAU DE TOILETTE


100ml/3.3 fl.oz.
Ağaçkavununun karşı konulmaz ferahlığıyla sedir ağacının keskin canlılığı bir araya geliyor. Turunçgilin sert pürüzlü yüzeyi, vitaminlerle dolu içeriği ve canlandırıcı limon özü ile ormanların fısıltısı karışıyor.

Cedrat’ın Baştan Çıkarıcılığı
CEDRAT erkekleri, meyvenin engebeli kabuğunun altında saklanan doğal içeriklerin zenginliği sonucu sonsuz canlılık elde ediyor., Akdeniz sahillerinde çok zor bulunmasına karşın enerji veren özellikleri, sağlam ve gösterişli CEDRAT'ı çekici kılıyor. Cedrat Eau de Toilette 100ml 271 TL

CEDRAT HAND CREAM

Sıcak ve soğuk havalar, günlük rutinler ve çevresel etkilerin acısı ellere yansıyor. L’Occitane; el kreminin formülüne ağaçkavunu özü ekleyerek elleri nemlendirmesi, beslemesi ve koruması için yeniden dizayn ediyor. Yeni Hand Cream ile erkekler daha fazla el kremi kullanıyor. Cedrat Hand Cream 30ml 44 TL

CEDRAT SHOWER GEL
Enerji veren parfümü ile CEDRAT Shower Gel, sabah kendine gelmek isteyenler ve uzun bir günün yorgunluğunu atmak isteyenler için mükemmel bir alternatif sunuyor. Korsikalı organik ağaçkavunu özü ile zenginleştirilen ve enerji verici özelliğiyle bilinen bu "ikisi bir arada" formülü; baştan ayağa vücudu arındırarak saçları yumuşatıyor ve parlatıyor. Aynı zamanda cildi canlandırıyor. Cedrat Shower Gel 250ml 82 TL

CEDRAT PURIFYING DETANGLING SHAMPOO


Enerji veren Korsikalı organik ağaçkavunu özü ve biberiye yağının arındırıcı etkisiyle zenginleştirilmiş, saç derisindeki dengeyi sağlıyor ve saç derisini rahatlatıyor. Her saç tipi için uygun olan şampuan, saça yumuşaklığını ve parlaklığını geri kazandırırken saçı hafifletiyor ve daha kolay şekil almasını sağlıyor. Purifying Detangling Shampoo, saça ferah ve maskülen bir koku veriyor. Cedrat Purifying Detangling Shampoo 250 ml 87 TL

ERKEKLER İÇİN CİLT BAKIMI
YENİ CEDRAT EYE GEL


ERKEKLER İÇİN ENERJİ VEREN GÖZ JELİ

Enerji verici özelliklere sahip organik Korsika ağaçkavunu esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş bu göz jeli göz bölgesini nemlendirir ve canlandırır, üçlü etki sağlar:
1-Yorgun görünümle savaşmaya yardımcı olur: Göz bölgesini anında tonlandırır ve koyu halkaların görünümünün azalmasına yardımcı olur. 2-Enerji verir: Göz çevresindeki cildin tazelenmesine yardımcı olur.
3-Tazeler: Roll- on başlığındaki ufak masaj topları uygulama sırasında tazelik hissi verir. Hafif, yağsız, yapışmayan yapısıyla hızla emilir.
Cedrat Eye Gel 15 ml 152 TL

TIRAŞ BAKIMI
Tıraş cildi yıpratır. Erkekler ciltlerinin sakinleşmesi, nemlenmesi, canlanması, sıkılaşması ve yeniden yapılanması için, yenilikçi ve uygun ürünlere ihtiyaç duyuyorlar. Ciltlerinin nefes almaya ihtiyacı var.

MATLAŞTIRIR & ENERJİ VERİR
CEDRAT ENERGIZING FACE SPLASH

Korsikalı organik ağaçkavunu özü, gliserin ve B5 vitamini ile formüle edilmiş Energizing Face Splash, kolayca bir erkeğin cilt bakımı rutinine adapte oluyor. Günlük kullanım için uygun olan yüz toniği; cilde ton kazandırırken cildi nemlendiriyor ve çevresel zararlardan koruyor. Ciltte oluşan fazla yağı dengeleyerek matlaşma ve gerginlik hissini ortadan kaldıran Energizing Face Splash, tıraş sonrası rahatsızlığı gideriyor.

CEDRAT Energizing Face Splash 150 ml 92 TL

CEDRAT PURE CLEANSER


Organik Korsika ağaç kavunu özünün canlandırıcı özellikleri ile zenginleştirilmiş Pure Cleanser, çok etkili cildi derinlemesine temizleyen bir jeldir:
İçeriğinde bulunan doğal peeling partikülleri sayesinde cildi derinlemesine temizler.
Gün içerisinde oluşan kirleri ve ölü derileri anında temzileyerek cilt dokusunu iyileştirir. Cildin parlamasını dengeler ve cildi arındırırken, temizler ve pürüzsüzleştirir.

CEDRAT Pure Cleanser 150ml: 103 TL

CEDRAT GLOBAL FACE GEL

Ağaçkavunu özü ve mineral kompleksi ile hazırlanan, kolay uygulanabilir yapıdaki günlük nemlendirici; cildi nemlendirirken aynı zamanda cilde enerji veriyor. Cildin üzerinde bir koruyucu kalkan oluşturan Global Face Gel, görünür oranda yorgunluk izlerini yok ediyor. Ciltteki parlaklık ve fazla yağı nötralize eden Global Face Gel ile canlanan ve matlaşan cilt, ferah ve temiz hissediyor.

Cedrat Global Face Gel 50 ml 163 TL


L’OCCITANE EN PROVENCE hakkında:
Gerçek Bir Hikâye...
Fransız kökenli L’OCCITANE en Provence markası, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor... Akdeniz kökenli esansiyel yağlarla ve geleneksel yöntemlerle üretilen L’OCCITANE ürünleri tamamen doğal, gerçek birer yaşam sanatı ürünleri...Ürünlerde paraben, mineral yağlar ve haysansal içerikler kullanılmıyor, ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hammadde temini adil ticaret ve sürdürülebilir kalkınma ilkelerine göre yapılıyor...

L’OCCITANE’ın gerçek hikâyesi, 1976'da, Fransa’nın güneyinde Provence bölgesinde Olivier Baussan'ın L'OCCITANE’ı yaratmasıyla başlıyor. Akdeniz topraklarından ve tekniklerinden ilham alan Olivier Baussan, doğal ve otantik, etkili ve iştahlandırıcı çekiciliği olan cilt bakım ürünlerini ve kokularını geliştiriyor...

Dünyada 2000’den fazla, Türkiye’de online dahil 37 mağazası bulunan L’OCCITANE’ın geniş ürün yelpazesinde, cilt ve vücut bakım ürünlerinden parfümlere, banyo ürünlerinden mum ve sabunlara 500’e yakın ayrı ürün seçeneği bulunuyor.

L’OCCITANE, sadece kaliteli ürünleri ile değil, şık şişe ve ambalaj tasarımları, renkli hediye paketleri ve Provence ambiyanslı nostaljik arduaz konseptli mağazaları ile dikkat çekiyor...

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL