• Geri dön

  • 1.226 Görüntülenme

  • 122 Haber

  • 767 İşletme görüntülenme


#hikayeleriolanhediyeler

Sadece gençlikte hayal kurulabileceğini kim söyledi? Küçük bir çocuk ya da büyük bir çocuk. O çocuk hepimizin kalbinde.

L’Occitane, bu yılbaşı doğal içerikli ürünlerini bir yanı hep çocuk kalmış bizlere adıyor. Tüm koleksiyonu rengarenk çizimlerle tasarlayan Taiwan’lı illüstratör Hsinping Pan ile işbirliği yaparakgerçek hikayeleri olan, doğal hediyeler sunuyor.

İlk Görüşte Aşk...
Yaratıcılığını eğlence ve çocuksu bir ruh ile yansıtan illüstratör Hsinping Pan, fırçasıyla bir kaç darbede hepimiz içinsihirli bir dünya yaratıyor. Sanatçının vizyonu, L’Occitane ve L’Occitane severlerle kusursuz bir uyum sağlıyor. Çizimleriyle doğanın hem güzelliğini hem de kırılganlığını yansıtıyor.. L’Occitane bu koleksiyonla, “Farklı bitki çeşitliliğini koruma ve vurgulama kararlılığını” en yaratıcı ve en eğlenceli haliyle hepimize anlatıyor.

Herkesin kurtarıcısı Shea
İkonikleşmiş Shea serisini L’Occitane’nın eğlenceli ve çocuksutasarımlarla bezenmiş yılbaşı koleksiyonu ile deneyimleyin.. Bu yeni haliyle Shea yeni yıl için tam da aradığınız hediye... Shea serisi, üç farklı koleksiyonla bizi, içinde yaşadığımız dünyanın güzelliklerine ve bu güzellikleri korumaya davet ediyor. The Honey Harvest, Festive Garden ve Classic Shea, yılbaşında sizin için ve sevdikleriniz için rengarenk tasarımlı özel ambalajlarıyla L’Occitane’da sizi bekliyor.

Hayallerdeki gibi Tatlı bir Koleksiyon Shea Honey Harvest
Sınırlı sayıda üretilen Honey Harvest koleksiyonu, organik arıcılık sertifikalı bal üreticileri tarafındantoplanmış lavanta balı özleri içeriyor. Lavanta balı, pürüzsüz dokusu ve pek çok çiçek kokusunun lezzetli notalarından dolayı tercih ediliyor. Bu balın görkemli altın rengi, yanı sıra Provence’ın nefes kesen güzelliğinden bir alıntı gibi görünüyor.

Honey Harvest Hand Cream 30 ml 58 TL
Lip Balm 12 ml 61 TL

Herkesin sevgilisi klasik Shea
Hsinping Pan tarafından yılbaşı için yeni bir görüntü verilen klasik Shea koleksiyonu, mavi arka plan üzerinde bulunan rengarenk illüstratif tasarımlarla çok daha eğlenceli, çok daha çocuksu. Koleksiyon, yıldızlar, köknar ağaçları ve sıcak hava balonlarıyla yeni yılı kucaklarken, doğa tüm güzelliğiyle bu koleksiyonda ışıldıyor.

Shea Hand Cream 30 ml58 TL
Shea Hand Cream 150 ml165 TL
Shea Ultra Rich Lip Balm 12 ml61 TL
Shea Ultra Rich Body Cream 200 ml251 TL

Köpük köpük Festive Garden..
Sınırlı sayıda üretilen Festive Garden koleksiyonu, doğanın çeşitliliğini kutluyor. Brezilya kökenli yeşil mandalina ve Komor Adaları’ndan gelen ylang-ylang çiçekleri bir araya gelerek seride büyüleyici bir kokuyu ortaya çıkartıyor. Kokuyu tasarlayan Firmenich, bu özel içerikleri bir araya getirerek, hepimiz için daha fazla ağaç dikilmesini teşvik ediyor ve sürdürülebilir tarımı destekliyor. Festive Garden serisinin alt mesajı ise “Dünyamız kocaman bir bahçe, onun zenginliklerinin tadını çıkarın”...

Festive Garden Hand Cream 30 ml58 TL
Festive Garden Ultra LightBody Cream 200 ml229 TL
Festive Garden Body Oil 100 ml202 TL
Festive Garden Shower Foam 200 ml109 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL