• Geri dön

  • 1.247 Görüntülenme

  • 217 Haber

  • 1.886 İşletme görüntülenme


Borusan Müzik Evi, dolu geçen 2020-2021 sezonunu son iki seçkisi ile kapatıyor. 16 Temmuz’daki Amy Salsgiver ve 23 Temmuz’daki Necati Tüfenk & Can İnandım’ın sunacağı seçki ile sezonu kapatan Borusan Müzik Evi, yeni sezonda yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaya devam edecek.

Yıl boyunca birbirinden değerli sanatçıları ağırlayan Borusan Klasik Radyo’nun sevilen programı Borusan Müzik Evi, farklı dönem ve türlerden hazırlanan seçkileri ile sezonu kapatıyor.

Amy Salsgiver, Borusan Müzik Evi’nde!

16 Temmuz saat 23.00’te perküsyon topluluğu sa.ne.na’dan Amy Salsgiver hazırladığı seçkisi ile dinleyicilerle buluşuyor. Kendi bestelerinin yanı sıra pek çok yerli bestecinin yapıtlarının ilk seslendirilişlerini gerçekleştiren, aynı zamanda Steve Reich, Iannis Xenakis, John Cage, Louis Andriessen gibi çağdaş bestecilerin yapıtlarını da dinleyicileriyle buluşturan sa.ne.na’nın performansındaki müzik anlayışı yarattıkları seslerden elektroniğe, klasik enstrümanlardan geniş tekniklere uzanarak dikkat çekiyor.

Borusan Müzik Evi, Kod Müzik Kurucusu Necati Tüfenk ve Can İnandım ile sezona kısa bir ara veriyor!

Borusan Müzik Evi sezonu, Kod Müzik işbirliğiyle düzenlenen Nova Muzak serisine imza atan ikili; Necati Tüfenk & Can İnandım’ın hazırladığı seçki ile kapatıyor. 23 Temmuz’da saat 23.00’te başlayacak konserde Necati Tüfenk ve Can İnandım, Heldon, Grails, Earth, ANBB, Kammerflimmer Kollektief, Matt Elliott, Bohren & Der Club of Gore’dan oluşturdukları bir seçki ile dinleyicisi ile buluşacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL