• Geri dön

  • 168 Görüntülenme

  • 217 Haber

  • 1.886 İşletme görüntülenme


BOM Karting Takımı, Motul 2023 Türkiye Karting Şampiyonası'nı Takımlar ikincisi olarak tamamladı. Pilotlar Master kategorisinde ise ikincilik ve üçüncülük kupalarını kazanan BOM Karting Takımı, 2023 sezonuna damgasını vurdu.

Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarıştığı üç sezonun tümünde takımlar ikinciliği elde eden BOM Karting Takımı'nın başarısını kutlayan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, "BOM Karting takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında da bizi gururlandırdı. Motul Türkiye Karting Şampiyonası'nın 2023 sezonunu toplamda üç kupa ile tamamlayan takımımıza bize yaşattıkları sevinç ve mutluluk için teşekkür ediyorum” dedi.

Borusan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kocabıyık ise, “Otomobil sporlarına giriş kapısı olan kartingde elde ettiğimiz bu başarı BOM’un kuruluş amacı olan gençleri bu alana teşvik etme çabamız için çok anlamlı ve kıymetli. Henüz 3 yıl önce temellerini attığımız BOM Karting takımının üst üste üç sezon Türkiye Karting Şampiyonası’nı podyumda tamamlamasından dolayı çok mutluyuz. Türkiye'nin 100. yılında motor sporlarında elde edilen başarılarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı gönülden kutluyorum" dedi.

Motul Türkiye Karting Şampiyonası'nın 2023 sezonunda; dört farklı pistte, toplam yedi ayakta rekabet ettiklerini belirten BOM Karting Takımı Direktörü Ahmet Köseleci, "Sezon boyunca Master ve en çok sporcunun katılım gösterdiği Mini kategorilerinde başarılı sonuçlara imza atan pilotlarımızı ve tüm teknik ekibimizi yürekten kutlarım. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkacağımız 2024 sezonunda kadromuzda yer alacak yeni sporcularımızı da çok yakında açıklayacağız" dedi.

Master ve Mini Kategoride Mücadele Ettiler
BOM Karting Master kategori pilotu Mustafa Can Özdoğan sezon boyunca gösterdiği performans ile şampiyonayı ikinci bitirirken, Muratcan Eğilmez, İzmit Körfez Pisti'nde yapılan son yarışta podyuma çıkarak sezonu üçüncü bitirdi. Master kategoride rekabet eden diğer pilotlar Volkan Saatçioğlu ve Suat Mızrak ise ilk sezonlarında takıma verdikleri değerli destekle şampiyonayı tamamladı.

BOM Karting Takımı'nı Mini kategoride temsil eden Efe Ayhan Motul 2023 Türkiye Karting Şampiyonasını 10'uncu, Demir Uyan ise 11'inci olarak bitirdi.

Başarılı Takımlar ve Sporcular TOSFED 2023 Sezonu Gala Gecesinde Kupalarını Aldı
Büyüleyici bir atmosferde düzenlenen TOSFED 2023 Sezonu gala gecesinde sezon boyunca başarılı olan tüm isimlerin ödülleri sahiplerine takdim edildi. Rekabetin üst seviyede olduğu Motul 2023 Türkiye Karting Şampiyonası'nda BOM Karting takımı, Takımlar ikinciliği kupasını tüm üyelerinin katılımıyla birlikte teslim aldı. Pilotlar klasmanında, Master kategoride ikincilik elde eden Can Özdoğan ile aynı kategoriyi üçüncü tamamlayan Muratcan Eğilmez de kupalarına gala gecesinde kavuştu. BOM Karting Takımı, Motul 2023 Türkiye Karting Şampiyonası'nı toplamda üç kupa ile tamamladı.

BOM Karting takımının sponsorları Borusan Otomotiv, Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Gedik Piliç, Borusan Oto, Supsan ve Porland’dır.

• Borusan Otomotiv Motorsport (BOM)
www.borusanotomotivmotorsport.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL