• Geri dön

  • 1.234 Görüntülenme

  • 216 Haber

  • 1.885 İşletme görüntülenme


Ülkemizi GT4 Avrupa Serisi'nde temsil eden ilk ve tek Türk takım olan Borusan Otomotiv Motorsport (BOM), sezonun 6. ve son ayak yarışlarına çıkmaya hazırlanıyor. 9-10 Ekim tarihlerinde İspanya’nın Formula 1 ve MotoGP gibi önemli motor sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapan Barselona Pisti’nde gerçekleşecek yarışlar, GT4 Avrupa Serisi’nin kazananlarını belirleyecek.

Borusan Otomotiv tarafından ülkemizde sporun gelişmesi, genç sporcuları desteklemek ve ülkemizi yurt dışında temsil etmek amacıyla kurulan Borusan Otomotiv Motorsport, GT4 Avrupa Serisi 6’ncı ayak yarışları için son hazırlıklarını yapıyor. Barselona Yarış Pisti’nde gerçekleşecek serinin son ayak yarışlarında, 41 otomobil ve 82 sporcu mücadele edecek.

Toplamda 2 yarıştan oluşan serinin 6’ncı ayağında BMW M4 GT4 yarış otomobilleriyle podyum için mücadele edecek olan Yağız Gedik ve Hasan Tansu 11 kapı numarasıyla PRO-AM kategorisinde, Cem Bölükbaşı ve Berkay Besler de 12 kapı numarasıyla SILVER kategorisinde yarışacak. Sıralama turları 9 Ekim Cumartesi günü TSİ 12:25-13:15, ilk yarış ise aynı gün TSİ 17:40-18:40 arasında düzenlenecek. İkinci yarış ise 10 Ekim Pazar günü TSİ 12:30-13:30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Borusan Otomotiv ana sponsorluğunda yarışan Borusan Otomotiv Motorsport’un diğer sponsorları Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Gedik Piliç ve Glasurit’tir.

Yarışları aşağıdaki adresten canlı olarak takip edebilirsiniz.


Borusan Otomotiv Motorsport (BOM)

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL