• Geri dön

  • 1.375 Görüntülenme

  • 216 Haber

  • 1.885 İşletme görüntülenme


Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi Borusan Oto, Acıbadem Üniversitesi danışmanlığı ile uyguladığı hijyen önlemlerini güçlendirmeye devam ediyor.

Türkiye’de 6 ilde 10 şubeleri ile, BMW, MINI, BMW Motosiklet, Jaguar ve Land Rover markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini sunan Borusan Oto’nun Genel Müdürü Simay Alsan, “hem müşterilerimize hem çalışanlarımıza karşı en üst hijyen ve güvenlik şartlarını sunmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz” diyerek “süreçlerini bu kapsamda yeniden tasarladıklarını” ifade etti.

Sağlık hizmetlerinde 25 yılı aşkın deneyim ve bilgi birikimine sahip Acıbadem Üniversitesi iş birliği ile tüm şubelerinde yeni standartlar uygulayan Borusan Oto, hizmetlerine kesintisiz devam ederken, insan sağlığına zararsız gümüş içerikli dezenfektan ürünlerle düzenli olarak kapsamlı dezenfekte prosedürleri uygulamaya öncelik veriyor.

Borusan Oto Şubelerini ziyaret edecek tüm misafirler için ateş ölçümü ile kontrol, sosyal mesafe ve maske kullanımı hassasiyetlerine uyulurken, şubeye gelmeden satış hizmeti almak isteyenler için online ya da görüntülü satış danışmanı görüşmeleri ile otomobiller hakkında detaylı bilgi veriliyor, ayrıca ücretsiz vale hizmeti ile de arzu edenlere evlerinden çıkmadan servis hizmeti sağlanıyor.

Borusan Oto’da alınan önlemlerle ara verilen test sürüş hizmeti, Hijyenik Test Sürüşü programı ile yeniden sunuluyor. Bu uygulama kapsamında, otomobillerin her test sürüşünden sonra yeniden dezenfekte edilmesi, test sürüşünde maske kullanımı ve sosyal mesafeye uyumun zorunlu olması sayesinde, ziyaretçilerin ilgilendikleri otomobilleri güvenle deneyimlemeleri sağlanıyor.

Showroom ve ikame otomobillerde uygulanan nano iyon teknolojisi ile dezenfeksiyon işlemleri, servis hizmeti almak için gelen tüm otomobillere de uygulanıyor. Bu sayede, servise gelen tüm otomobiller, işlemleri başlamadan ve teslimatı öncesinde dezenfekte edilerek, hem müşterilerin hem çalışanların sağlığının güvence altına alınması amaçlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL